Robbert Paul Aalbregt neemt al eerder de leiding over H1 van Leonidas over


Met ingang van woensdag 28 maart zal Robbert Paul Aalbregt het Heren 1 team van Leonidas gaan leiden. In goed overleg tussen het bestuur, de huidige trainer/coach Robbert-Jan de Vos en Aalbregt is dit besluit genomen.
De aanleiding hiertoe zijn de tegenvallende resultaten na de winterstop en de wens van het bestuur tot een positieve wending te komen en de positie in de overgangsklasse te behouden. Ondanks de grote inzet van de Vos en de uitstekende samenwerking met de vereniging blijkt het elftal onder haar kunnen te spelen en is nieuwe inspiratie en motivatie nodig om het in de hoogste versnelling te krijgen. Het bestuur heeft er dan ook het volste vertrouwen in dat dit besluit zal leiden tot nieuwe impulsen binnen het team en tot goede resultaten in de 2e helft van de competitie.
Persbericht Leonidas

Comments (7)

 1. Leedvermaak: na de gekochte promotie (de coup met Aeolus) nu alweer in de problemen en een nieuwe impuls nodig. Laat Leonidas lekker degraderen, dan komen ze in de klasse die ze verdienen.

 2. een victoriaan

  Jammer voor de Vos, voor het Rotterdamsche hockey is het juist goed dat er alles aan gedaan wordt Leonidas in de overgangsklasse te houden.
  HCR in de hoofdklasse Vic en Leo in de overgangsklasse zoals het hoort.
  Succes AAL.

 3. Wel lekker voor de Vos. Hij is straks niet gedegradeerd met die ploeg en heeft nu een betaalde vervroegde en extra lange vakantie

 4. Pfff, deze nep club! Eerst lekker promotie kopen en nu je coach ontslaan omdat het team niet goed genoeg is! Goed beleid! Hoop dat ze degraderen! Een ding is in ieder geval zeker: ze hebben met die actie van vorig jaar een hoop vijanden gemaakt!

 5. een victoriaan

  Jeetje wat zijn jullie negatief / gefrustreerd!
  Ik hoop van ganse harte dat ze er wel in blijven en met AAl is de kans daar wel groter op

 6. Ze hebben natuurlijk alle sympathie verloren met die actie van vorig seizoen.
  En dan nu de coach eruit gooien. Alsof ze niet wisten dat ze een team hadden dat tegen degradatie moest spelen. Die coach heeft de afgelopen jaren goed gepresteerd met het team en nu wordt zijn reputatie in 1x te grabbel gegooid. Alsof hij niet goed genoeg is of er met de pet naar gooide. Het is die gast zijn broodwinning. Ik zou die club aanklagen wegens reputatieschade.

 7. een victoriaan

  Sorry hoor Hokkie dit gaat te ver.
  Dus is het volgens jou zo dat Ton v Poppel en Remco Hartgers en al die andere ontslagen trainers hun clubs moeten aanklagen wegens repuatieschade???

Reageer