Rotterdam blijft met lege handen

De hockeyers van Rotterdam zijn er zondag niet in geslaagd de bronzen medaille te veroveren bij de Euro Hockey League. In de strijd om de derde plaats verloor de ploeg in Amsterdam na verlenging met 4-3 van de KHC Dragons uit België.
Felix Denayer maakte in de 79e minuut de winnende treffer voor de Dragons. Rotterdam leek op weg naar de winst nadat Roderick Weusthof zijn team in de 64e minuut met een strafcorner op een 3-2 voorsprong had gezet. Maar in de laatste minuut maakte Charles Vandeweghe gelijk, waarna de verlenging volgde.

Comments (13)

 1. Nerds!

 2. Moet de coach nu weg? Zo werkt dat toch bij HCR.

 3. Rotjeknor

  Amsterdam verloren HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA
  Zo terecht, stelletje aanstellers

 4. Jan uit het Bos

  Rotjeknar, je maakt je zo wel erg belachelijk he.. In de EHL werd Amsterdam 2e, jullie 4e. In de competitie werd Amsterdam 1e, jullie 2e. Snap niet zo goed dat je Amsterdam dan moet uitlachen.

 5. @rotjekor, club van patsers. wordt nooit wat.

 6. @schaar want jij bent een insider? Anders is het een vrij domme opmerking

 7. Iman Trafo

  Dat heet selectief geheugen. Vergeten dat je eigen club ondermaats gepresteerd heeft en je (kinderlijk) verheugen op de misstap van de club die het beter gedaan heeft dan je eigen club.

 8. Lachende Kabouter

  Ach ja Iman, dit is (helaas) schering en inslag bij een aantal van de Rotterdam supporters. Weinig tot geen zelfreflectie. Je had ze eens moeten zien tijdens de playoff wedstrijden. Het lijkt wel alsof het altijd iemand anders zijn schuld is als Rotterdam iets net niet helemaal (of zelfs helemaal niet) lukt.

 9. Hans van S.

  Wat een behoorlijk trieste reactie van Rotjeknor. Als je niet te je verlies kan, kan je beter professionele hulp zoeken.

 10. Joh sinds Rotterdam hier op dit forum loopt te klieren is het niveau achteruit gesprint. Waar zijn de echte oprechte kakkers gebleven?

 11. @maria, hele nuttige bijdrage not.

 12. Lachende Kabouter

  @Jan, ik kan me de reactie van Maria best voorstellen – hoewel het natuurlijk nergens over gaat. Ik zie veel Rotterdam aanhangers met gekke reacties, jij niet?

 13. Mee eens, maar ik zou zeggen reageer inhoudelijk of niet

Reageer