Sander 't Hart en Michael Watt naar SCHC, Van Lambaart assistent

De Ierse international Michael Watt en verdediger Sander ’t Hart completeren de selectie van Heren 1 van SCHC voor het komende seizoen. Daarnaast heeft Stichtsche Mark van Lambaart vastgelegd als assistent coach van Pim Wijzenbeek.
Michael Watt (25) is een veelzijdige aanvaller die overkomt van het Spaanse Santander. Hij speelde meer dan 100 wedstrijden voor de nationale ploeg van Ierland. Sander ’t Hart (23) speelde de afgelopen vier seizoenen voor landskampioen Amsterdam.
Met het contracteren van deze twee nieuwe spelers heeft SCHC de selectie van heren 1 voor het komende seizoen rond. De selectie bestaat komend jaar uit veel nieuwe spelers, maar de ervaren spelers Minck Hermans, Joost van den Berg, Robbert van de Peppel en Conor Harte hebben ervoor gekozen hun contracten met Stichtsche te verlengen. Ook met Tim Bödicker en de jonge talenten Tim Hage en Roderic Schwirtz zijn de overeenkomsten verlengd.
Met de aanstelling van Mark van Lambaart als assistent coach is ook de technische begeleiding voor volgend seizoen ingevuld. Van Lambaart speelde acht seizoenen in de hoofdklasse bij Rotterdam en de laatste twee seizoenen bij eersteklasser Breda.

Comments (3)

  1. Euh… geen azijnpisser, maar Robbert van de Peppel ervaren kracht? Hmmm die 2 doelpunten die hij per scoort (als hij in vorm is) zullen hem wel een constante waarde geven..

  2. Wie heeft SCHC als opvolger van David Harte gehaald?

  3. Laurens Goedegebuure toch?
    Nou ja, we moeten maar zien wat het gaat worden. Vorig jaar lukte het ook met een bataljon aan nieuwelingen. Leuke job voor nieuwe coach Pim Wijzenbeek. Veel succes.

Reageer