SCHC versterkt zich met Schwarz, Wiese en Goedegebuure

SCHC heren 1 heeft keeper Laurens Goedegebuure (24) en de aanvallers Marc Schwarz (23) en Ingwer Wiese (26) weten vast te leggen.
Goedegebuure komt over van HDM, waar hij één seizoen speelde. De zaalinternational is geen onbekende van de Bilthovenaren, hij speelde in het seizoen 2010-2011 ook al voor de club. Schwarz werd de afgelopen twee seizoenen landskampioen met Amsterdam. De razendsnelle speler kiest voor Stichtse om meer minuten te maken en zich verder te ontwikkelen als speler. Wiese maakt de overstap van Rood-Wit. De technicus speelde eerder ook voor Laren en HGC. Na vier seizoenen in de overgangsklasse wil de oud-zaalinternational weer vol voor de Hoofdklasse gaan.
Coach Pim Wijzenbeek is verguld met de versterkingen: “Met Laurens, Marc en Ingwer hebben we drie spelers binnengehaald die ondanks hun jonge leeftijd veel ervaring meebrengen. Daarnaast zijn ze zeer gedreven om iets moois neer te zetten met SCHC in de komende jaren en hebben ze allen hun specifieke kwaliteiten die zeer bruikbaar zijn voor ons elftal.”

Comments (2)

  1. versterking?
    Ingwer Wiese, eindelijk weer trucjes in de hoofdklasse:)

  2. Ingwer Wiese. Zeer handige hockeyer!

Reageer