Schouten Netten tweede keepersaanwinst KZ

Roelof Schouten Netten heeft besloten HGC te verlaten. De reservekeeper wil zijn heil gaan zoeken bij buurman Klein Zwitserland.

Afgelopen weekend werd ook al bekend dat de keeper van Aeolus en oud-goalie van Rotterdam, Daan Vismans, niet mee gaat naar Leonidas en kiest voor een avontuur bij KZ.

Wie er aankomend seizoen onder de Haagse lat mag gaan staan, moeten de twee sluitposten onderling gaan uitmaken tijdens de trainingen.

De keepers die vorig jaar nog bij KZ speelden, Tjebbe Oyevaar en Freerk ten Hoor, stoppen ermee.

Comments (18)

 1. Roelof is een baas. Fish-man heeft geen kans…

 2. truemangroup

  king!

 3. Roelof is echt een topkeeper, heeft ook in alle nederlandse jeugdteams gezeten! Daan Vismans is ook niet slecht, maar zeker een stuk minder;)Gelukkig stopt Freerk ermee, want hij had de laatste jaren toch van die dagen dat die alles pakte maar ook alles doorliet…..

 4. Roelof heeft inderdaad in alle Nederlandse vertegenwoordigde jeugdteams gezeten, MAAR heeft het tot nu toe nog niet echt kunnen bewijzen en heeft zich het afgelopen jaar ook niet kunnen optrekken aan een ervaren 1ste keeper. Ik denk dat hij aan Daan Vismans een leuke concurrent heeft als het gaat om de eerste plek! Het zal er wel om spannen!!! Daarnaast is het een groot verlies voor KZ dat Freerk ermee stopt. Deze jongen heeft een echt KZ hart en heeft zich de laatste 2 jaar met de volle 200% ingezet voor de club!! Dit buiten het veld maar OOK zeker binnen het veld! Goed dat hij blijft als manager!

 5. Als ik hem was zou ik naar Laeonidas gaan. Direct een basisplek en zelfde klasse. Vind Daan namelijk ook een goede keeper.

  Je wilt in de Overgangsklasse toch geen concurrentie aangaan, dat doe je maar in de Hoofdklasse. Keepers van dit kaliber (Daan en Roelof) moeten beiden alles spelen, dat is voor zowel hen als ons publiek leuk.

 6. I choose you

  River Roelof is gewoon veel beter dan de man die alle ballen uit het net vist Vismans! Hij is een jongen van KZ en heeft veel meer potentie! Laat vismans gewoon lekker bij Leonidas blijven keepen, want anders zit hij heel het jaar op de bank achter Roelof!

 7. I choose you 2

  Roelof gaat het sowieso worden!

 8. “Je wilt in de Overgangsklasse toch geen concurrentie aangaan, dat doe je maar in de Hoofdklasse.”

  Dat is wel een hele domme opmerking, Le roi. Je bewijst wederom geen enkel verstand van hockey op niveau te hebben.

 9. Ik hoef er gelukkig geen verstand van te hebben. Elke leek weet dat dit twee goede keepers zijn, beide goed voor alle speelminuten in een Overgangsklasse. Zonde om de poet te verdelen.

 10. I choose you over the others

  Roelof is een waanzinnig goede keeper en het lijkt me ook een hele leuke vent!

 11. Over the falls I had in my live

  Roelof is een zieke koning!! Ideaal voor KZ dus.

 12. Het schijnt dat Paul van Ass hem ook nog gaat bellen

 13. Over my pride!!!!

  I would always choose Roelof over the others, because he has the ‘feeling’ to become number 1 at club 1!!!!

 14. Goedegebuure heeft ook in alle jeugdteams gezeten.. 1e keeper jong oranje en is nu 2e keeper bij SCHC, nou niet bepaald een topclub..

  Zegt dus niets..

  Daan is meer ervaren en zal eerste keeper worden..

 15. roelof is zo goed als zeker eerste keeper…

 16. Van Oostduin

  Goed en leuk die concurrentie. De strijd is kennelijk al begonnen.

 17. Wow, this is in every rsecept what I needed to know.

Reageer