Princess : Teun toch naar Londen!

Ziet boswachter (bondscoach) Van Ass door de hoge bomen het bos niet meer? Hij noemde zijn beste speler, de beste speler ter wereld, een hoge boom die het het kleinere struikgewas de groei belemmerde.
Like Teun met ons naar de Olympische Spelen in Londen, komende zomer. Hij hoort daarbij te zijn!
www.facebook.com/TEUNNAARLONDEN
Advertentie: Princess

Comments (22)

 1. Het zijn allemaal hele leuke acties maar daardoor gaat hij natuurlijk echt niet opeens mee.
  Denk dat iedereen zich erbij neer moet leggen dat Teun komende zomer niet meegaat naar de OS hoe jammer dat ook is.

 2. Tuurlijk gaat Teun mee naar London, laat hem 4x 10 minuten invallen en hij kan het verschil maken met zijn talenten.

 3. Dino, je hebt volkomen gelijk!
  Teun is niet alleen een wereldhockeyer, hij is bovendien een assistkoning. Hij laat andere spelers beter hockeyen. Alleen al zijn aanwezigheid (al zijn ervaring,wat voor ervaring heeft van Ass?)geeft andere spelers vleugels.
  Geweldig uitslag tegen Ierland – en dan het commentaar van de coach. Hou gewoon je mond en modder verder!

 4. @dino en Bommel, droom lekker verder gaat natuurlijk nooit gebeuren.

 5. Het is een advertentie van Princess…. Dit bedriijf heeft alleen een commercieel belang bij Teun naar Londen. Heeft niks met sportiviteit te maken.

 6. Precies Goalie,
  Princess ziet zijn lopende reclamebord van tienduizendeneuro’s per jaar ineens niet in Londen staan. Daar balen ze behoorlijk van! Denk niet dat van Ass daar heel gevoelig voor is.

 7. Geven de Billy Bakker toch een Princess stick?

 8. Geven? Dat is er tegenwoordig niet meer bij. Je geef iemand een stick en daar hangt een grote zak geld aan.

 9. Princess heeft al 2 jaar de campagne ‘Beat me in London’ Met teun als beeltenis achter deze tekst. Allerlei acties dat je dingen kon winnen enz om tegen hem te spelen en meet en greet in london.. Kleine catastrofe denk ik..

 10. Onze Aadje Oudenburg heeft hier inderdaad een reclame stuntje in zijn hoofd. Hij ziet zijn investering met een zak geld inderdaad niets opleveren.Hij is groot geworden met mensen als Cas Spijkers en Patricia Paay. Slim hoor daar niet van.
  Teun en Take komen beide echt niet meer terug. Dat zou echt gezichtsverlies zijn en heeft hij alle tussenliggende tijd die hij nu heeft verloren laten gaan om het wel te laten werken. Nu is alleen afwachten tot het resultaat daar is op de spelen.

 11. Getver wat is dit erg een advertentie van Princes het gaat dit bedriijf helemaal niet om Teun maar om de naamsbekendheid van dit merk.

 12. Ai… ik dacht dat die Princess boys goeie marketeers waren? Zo maak je in 1x van je grootste held de schlemiel die de bondscoach niet zou kunnen overtuigen zonder de luidruchtige steun van zijn fans.
  Zonde… en ze doen de grote Teun absoluut te kort hiermee!

 13. Mee eens EB: Het kan niet lulliger en dat De Nooijer zich voor dit soort onzin laat gebruiken verbaast me….wel, eigenlijk ook weer niet.

 14. Wil van Berkel

  De beste 22 ned. spelers horen naar Londen te gaan, dus zeker ook Teun en Take.
  Er zijn m.i. andere manieren om de oudere spelers in het NL-elftal te laten “afbouwen”.
  Dus van Ass, denk nog eens goed na, vóór je het olympische team definitief samenstelt !

 15. @ tjalling, Princess is niet meer van Aad Ouborg.

 16. @azerty, maakt niet uit van wie het is het is een lachwekkende advertentie.

 17. hoe dan ook hij hoort er gewoon bij en hij gaat ook gewoon mee maar de bonds coach kon niet alleen takema laten afvallen dus moest teun ook t spelletje mee spelen hij is en blijft de beste en laat iedereen beter hockeyen

 18. @lot, natuurlijk gaat hij niet mee wees nou eens realistisch.

 19. Erg triest dat een hockeyer van het caliber Teun gebruikt wordt om nog iets te redden van de (ongetwijfeld) vele euro’s die Princess reeds uitgegeven heeft aan deze campagne. Nogmaals, dit heeft niks met sport te maken, alleen met euro’s. Schaam je diep Princess. Hoop dat dit averechts gaat werken voor jullie!

 20. @goalie, daar sluit ik me bij aan.

 21. Ik denk dat Teun naast zijn hockeyskills vooral erg belangrijk is als “opa” van het nederlandse elftal ik zou hem inderdaad niet gebruiken als vaste basis speler maar ik zou hen meenemen als wisselspeler, als “breker” van het spel en vooral als mentale ondersteuning voor de jonkies. Hij heeft zoveel ervaring dat ik denk dat hij ook psychologisch een belangrijke rol kan spelen tussen de teamleden van oranje. op het moment dat een wedstrijd vastzit kan je hem inbrengen als breekijzer, een soort magicflow waarmee je se wedstrijd alsnog naar je hand kan trekken. maar wat pricess doet is idd gewoon commercieel

 22. Hou nu toch allemaal op over die princess lieve mensen. Het gaat om Teun en Take en die moeten gewoon mee naar Londen, alleen al voor de mentale ondersteuning van de jonkies zijn zij van groot belang !!!

Reageer