Tilburg-coach Van Gent 6x de ‘Alpe d’HuZes’ op

Foto © Proshots

Roger van Gent rijdt 9 juli samen met zijn teammaten (team Biking4Life, alle verbonden aan hockeyclub MEP) maar liefst zes keer de Alpe d’HuZes op. Dit alles om zoveel mogelijk geld voor het KWF te verzamelen. Een doel waar zij zich graag en volledig voor willen inzetten.

Ten behoeve hiervan organiseeert het team op vrijdag 22 april een toertocht (inschrijven kan nog!) van 75 kilometer met als gastrijder profwielrenner Koen de Kort. Aansluitend daarop organiseren ze een dienstenveiling t.b.v. het KWF. Deze dienstenveiling vindt plaats in het clubhuis van de Boxtelse hockeyclub MEP : aanvang 18:30 uur.

Een tweetal diensten die daar geveild gaan worden zijn ook aantrekkelijk voor de hockeyverenigingen in Nederland, namelijk:

– Een wervelende hockeyclinic op topniveau door Jeroen Delmee, Piet Hein Geeris en Roger van Gent. Deze clinic kan overal een Nederland gegeven worden en kan voor een hele club, de jeugdafdeling, een team etc. worden ingezet. In deze clinic worden de laatste technieken behandeld;
– Een strafcornerclinic onder leiding van Mink van der Weerden. Deze clinic vindt plaats op het complex van MEP. Mink zal in deze clinic de strafcorner van max. 4 strafcornerspecialisten van een hockeyvereniging bijslijpen. Tevens zullen tips voor de toekomst worden meegegeven.

Biedingen voor één van de clinics kunnen worden gemaild (inclusief telefoonnummer waarop je te bereiken bent) naar het volgende mailadres:  wvanruijven@home.nl.

Op de teamsite van biking4life (https://bit.ly/e5gm6w )staat de op dat moment hoogste bieding per clinic . Na de dienstenveiling op 22 april worden de clinics aan de op dat moment hoogste bieder gegund. In overleg met de hoogste bieder worden de data en (in geval hockeyclinic) locatie bepaald.

Dus, mocht je op zoek zijn naar een exclusieve, sensationele clinic voor club, jeugdafdeling of team, of heb je altijd al de corner binnen je team of vereniging willen bijschaven: bied op één van beide clinics!

Al het geld gaat rechtstreeks naar het KWF. Een doel waarvoor alle genoemde hockeyers zich belangenloos inzetten!

Reageer