Twee aanwinsten voor HDM, Quak vertrekt

De hockeymannen van het gedegradeerde HDM hebben zich versterkt met Rens Vernij en Robert Croese, dat meldt de AD Haagsche Courant. Verdediger Vernij komt over van Aeolus en stapt niet over naar fusieclub Leonidas. Aanvaller Croese maakte afgelopen seizoen deel uit van de selectie van HGC, dat vorig weekend nog Europees kampioen werd. Hij speelde in het verleden al eens in de jeugdafdeling van HDM.

Floris Quak neemt na zeven jaar afscheid van de HDM-formatie. De aanvaller hangt zijn stick aan de wilgen. Of de buitenlandse spelers Matias Cammareri (Argentinië), Martin Genestet (Frankrijk) en Kenny Bain (Schotland) blijven, is nog onzeker. De club uit Den Haag hoopt daar snel duidelijkheid over te krijgen.

Bron: AD Haagsche Courant

Comments (5)

 1. Van Oostduin

  Het ga je goed Quak! Dank voor je inzet. Aan jou heeft het niet gelegen.

 2. Niet echt aanwinsten..

 3. Van Oostduin

  Natuurlijk niet. Maar men moet toch wat. Van Croese heeft zelfs op HGC de grote meerderheid van de mensen nooit gehoord. Bij de EHL in het gunstigste geval op de tribune. Vernij eveneens een vraagteken. Het is voor hdm te hopen, dat Cammareri en Bain blijven. Heb er echter een hard hoofd in.

 4. Vernij zat geloof een jaar lang op de bank of tribune bij Aeolus daarvoor heren 2 Rotterdam… Zal wel opvulling van de selectie worden en in h2 hdm spelen!

 5. Van Oostduin

  En dan moet hij nog zijn best doen ook.

Reageer