Van de Peppel twee jaar langer bij SCHC

Robbert van de Peppel blijft te bewonderen in de voorhoede van SCHC. De technisch begaafde aanvaller heeft zijn contract met twee jaar verlengd bij de club uit Bilthoven.

De zaalinternational scoorde dit seizoen zeven keer voor Stichse en neemt daarmee, achter strafcornerspecialist Pedro Ibarra (14 doelpunten), de tweede positie in op de topscorerslijst van SCHC. Tevens was Van de Peppel, samen met zijn oudere broer Vincent, in februari dit jaar actief op het WK Indoor in Poznan. In de zaalcompetitie speelde de 23-jarige aanvaller dit seizoen in het tenue van HDM, waar hij de landstitel mee won.

Comments (5)

 1. R vd Peppel, de Theo Janssen van het hockey. Nu alleen die fluwelen hockeytechniek nog..

 2. BoemBoom

  Leuke speler voor 30 minuten per wedstrijd, kan veel meer bereiken. Succes volgend jaar, neem wat rust nu dan knallen.

 3. Precies. Meer de Melvin Platje van de Hoofdklasse. Had wel verwacht dat hij naar Huizen zou gaan.

 4. Robbert van de peppel is een uitstekende speler, dat kun je van zijn broer niet zeggen! Want dat is gewoon een hele matige keeper, daarom gaat hij ook naar Huizen! Robbert is altijd een van de smaakmakers van schc en ik vind het ook niet gek dat schc hem 2 jaar langer bind

 5. Lekker hoor Pep,
  Je hoort er thuis in de Hoofdklasse…geniet maar de komende 2 jaar…daarna kan je rustig afbouwen met je vriendjes bij Huizen.

  Warner

Reageer