Van den Bosch: “Die mariniers probeerden je mentaal te breken”

Daar waar andere hoofdklasseteams afreizen naar warmere oorden om zich hockeyend goed voor te bereiden op de tweede competitiehelft, pakt Kampong heren 1 het heel anders aan.

De mannen van Kampong beleefden een bijzondere week, waarin ze maandagochtend om 05.00 uur op Schiphol moesten verzamelen voor een mysterieuze trainingsstage zonder hockeystick waarvan de bestemming onduidelijk was. Het Spaanse Alicante bleek uiteindelijk het doel en daar werden de Utrechtse hockeyers onder handen genomen door drie ex-mariniers. “ We hebben een hike gemaakt en kregen verschillende opdrachten om het team beter te leren kennen,” zegt een vermoeide Bruno van den Bosch die blij was dat hij vrijdag een vrije dag had van zijn werk. Het team kwam donderdagavond laat terug op Schiphol.

“Die mariniers probeerden je mentaal te breken en we leerden met tegenslagen omgaan. We hebben veel fysieke arbeid gedaan. Het was een mooie en intense ervaring waar we mooie dingen van elkaar hebben gezien. Dan staan er soms teamgenoten op waarvan je het niet verwacht. Of we boomstammen moesten sjouwen? Ja zoiets inderdaad. De begeleiding deed niet mee, maar ze hebben het wel allemaal gefilmd. We waren als team al heel ver, maar we hebben afgelopen week weer een stapje gezet.”

Comments (2)

  1. Leuk idee!

    Doet me een beetje/precies denken aan Oranje dames vorig jaar!

  2. Tja, met A. Cox aan het roer is dat dan ook te begrijpen.

Reageer