Van der Weerdens rentree in zicht – Hoofdklasse Hockey Nederland

Van der Weerdens rentree in zicht

Mink van der Weerden traint sinds vorige week weer mee met zijn ploeg Oranje Zwart. De international kampte sinds half juni met een dreigende stressfactuur in één van zijn middenvoetsbeentjes van zijn linkervoet en moest daardoor onder andere een deel van de EHL met OZ en het EK met Oranje aan zich voorbij laten gaan.

De Brabander is sinds begin september uit het gips en traint nu 90% van de trainingen mee. Ook deed hij zondag mee met de warming-up. Er is dan ook stille hoop dat de verdediger snel zijn rentree kan gaan maken.

Naast de veldtrainingen fietst de strafcornerspecialist fanatiek het land door met assistent-trainer/coach Antony Potter en teamgenoten Bob de Voogd en Niek van der Schoot om fit te blijven.

De rentree van laatstgenoemde laat naar verluidt nog iets langer op zich wachten. De aanvaller liep in de voorbereiding een breukje in zijn voet op en miste daardoor de seizoensstart. Half september werd Van der Schoot verlost van het gips, maar heeft hij nog te veel last om al in actie te kunnen komen.

Leave a Reply