Kampong – Rotterdam

Wegens de zware regenval moesten ze de wedstrijd op een ander veld spelen. Hierdoor was het filmen lastiger en zijn de beelden niet van top kwaliteit. Excuses daarvoor.
Foto: Maurice de Wert

Comments (10)

 1. Kampong ondanks alle investeringen weer op het oude plekje terecht gekomen.
  Net wel net niet palyoffs.

 2. Zo jammer weer deze reactie… Ik ben totaal geen kampong fan.. maar waarom wacht je niet gewoon nog even 3 wedstrijden 2 wedstrijden tot dat 1 speelronde geweest is.. Ze moeten nog tegen laren en voordaan, dat zouden in theorie 6 punten moeten zijn. Dan doen ze zeker niet mee voor net wel of niet playoffs, dan doen ze gewoon mee voor de bovenste plek. Nogmaals wacht met dit soort onnozele beweringen totdat er iets zinvols te zeggen is, dus na een halve competitie.

 3. @ el muppet,
  we zullen Kampong netjes ontvangen.
  En Kampong uitzwaaien zonder punten, want die blijven in Groenkan.

 4. Mooi om te zien dat Rotterdam ‘gewoon’ weer bij de topploegen hoort. Voor de competitie werden ze toch een beetje buiten beschouwing gelaten. Verwacht overigens wel dat Kampong een playoffplaats bemachtigt. Amsterdam moet uitkijken met nog een af te maken pot tegen bloemendaal en uitwedstrijden tegen Rotterdam en OZ. Maar goed, dan kunnen ze natuurlijk ook een hoop goed maken!

 5. Mooi om te zien dat die cameraman gewoon op een dak is gaan staan. Op veld 7 staat geen toren. Ondanks alle tegenslagen toch nog best prima beelden. Volgens mij is dat Roy van Lieshout, da´s een goeie…

 6. @henk, mooi dat jij zo,n reclame maakt voor je zoon, ik vond de beelden minder goed.

 7. @@henk zuurpruim.

 8. @henk en Henk

  Dus Roy kan het dak op volgens jullie.
  Hij kan beter goed gaan trainen met JA1 van Kampong dan winnen die ook eens.
  Ipv trainers wegsturen

 9. Ik zie de links tussen de videobeelden van zondag en de training van Kampong JA1 niet…

 10. roy is de nieuwe traner van JA1

Reageer