Voordaan-speler Just van den Broek wint 195.000 euro

Afgelopen weekend heeft Voordaan speler Just van den Broek ondanks dat alle wedstrijden waren afgelast toch fors gewonnen. In het TV programma Miljoenenjacht won van den Broek zondagavond 195.000 euro!

Just was als deelnemer aan de postcodeloterij ingeloot om de uitzending bij te wonen. In de uitzending werd hij uitgekozen om met 10 kandidaten mee te strijden voor het eindspel. In de afvalronden bleef hij als enige over waarna hij met het bekende koffertjes spel een bod van 195.00 euro accepteerde.

Van den Broek: “Het was een doldwaze avond. Teamgenoot Arnout Luitse bracht me naar de studio en ik had hem eerder 20% beloofd als ik wat zou winnen. Nu zijn Arnout en ik naast goede vrienden ook zakenpartners dus dat deed ik met een gerust hart. Na de uitverkiezing zat alles mee en voordat ik het wist stond ik met een koffer met geld naast Linda de Mol”.

Wat gaat van den Broek nu doen met het geld? “Eerst ga ik in de winterstop een mooie verre trip maken met mijn vriendin Lieke, verder investeer ik een deel in ons bedrijf en de rest is een mooie buffer.” Van den Broek en Luitse hebben sinds begin dit jaar de onderneming “Het sponsorkantoor” opgezet. Het sponsorkantoor adviseert op innovatieve en creatieve wijze sportverenigingen en bedrijven in hun sponsorbeleid.

Op de vraag of zijn leven nu verandert antwoord hij: “Nee hoor, het is een mooie financiële opsteker maar volgende week wacht gewoon HBS uit weer!”.

Reageer