Voorspellingen Heren OVK Promotiepoule

Tilburg-Push
Tilburg deed vorige week uitstekende zaken door koploper Voordaan met minimaal verschil terug te wijzen. Daardoor hebben de mannen van coach Roger van Gent nog een sprankje hoop op het kampioenschap. Push lijkt na de nederlaag in eigen huis tegen Klein Zwitserland definitief te zijn afgehaakt voor een plek in de play-offs. Na de nederlaag bij streekgenoot Tilburg staat het vast dat Push nog minimaal een jaar in de Overgangsklasse zal moeten doorbrengen.
Voorspelling: 3-2
Klein Zwitserland-HDM
Klein Zwitserland won vorig weekend na lange tijd weer eens een wedstrijd. Op bezoek bij Push werd het 3-4 en daar viel volgens KZ-coach Thomas Zwart weinig op af te dingen. HDM gaf tegen Almere een zeker lijkende overwinning volledig uit handen. Tien minuten voor tijd gingen de Hagenaars nog met 5-1 aan de leiding, maar Almere vocht zich op miraculeuze wijze terug tot 5-5. In de stadsderby kan HDM het ook niet bolwerken.
Voorspelling: 3-1
Voordaan-Rood Wit
Voordaan verloor vorige week bij Tilburg en moet de laatste weken nog vol aan de bak om de titel veilig te stellen. De voorsprong op datzelfde Tilburg bedraagt nu nog maar vier punten en dus zullen de zenuwen komende zondag ongetwijfeld een rol gaan spelen. Rood-Wit wil zich plaatsen voor de play-offs en heeft de punten dus ook hard nodig. Deze topper in Groenekan eindigt onbeslist.
Voorspelling: 3-3
Almere-Oss
Almere toonde afgelopen week karakter door zich terug te knokken vanuit geslagen positie. Het spectaculaire duel bij HDM eindigde uiteindelijk in 5-5 en daardoor blijft de ploeg van coach Christian Cavallet in de race voor de play-offs. Oss is duidelijk een maatje te klein gebleken voor de kampioenspoule. De Brabanders vergaarden pas drie schamele puntjes en daar komt zondag geen verandering in.
Voorspelling: 4-2

Comments (1)

  1. Hup Tilburg! Hup Rood-Wit!

Reageer