Vraagtekens achter twee Tilburgse Aussies

Foto © Maurice de Wert

Het is nog onduidelijk of Tilburg-coach Roger van Gent zondag in het thuisduel met Pinoké over de Australiërs Declan Geraghty en George Bazeley (foto) kan beschikken.

Geraghty liet zich tijdens de winterstop aan zijn knie opereren maar kampt met een terugslag (vocht in het gewricht). “Als hij niet honderd procent is, geef ik hem een weekeinde vrij”, zei Van Gent vrijdagmiddag voor de training.

Doelman Bazeley liep afgelopen week op de training een bloeduitstorting in zijn dijbeen op, een zogenoemde paardenkus. “Maar Declan is meer een vraagteken dan George”, aldus Van Gent.

De hockeyers van Tilburg, hekkensluiter in de hoofdklasse, ontvangen zondagmiddag op eigen veld nummer vijf Pinoké. Het duel begint om 14.45 uur.

Bron: Brabants Dagblad

Comments (2)

  1. Iman Trafo

    Ik denk dat beide heren vandaag gewoon spelen. Al vaker gemerkt dat coaches de tegenstander zand in de ogen proberen te strooien met dit soort (mis?)informatie. Ook op dit punt moet de hockeysport nog volwassen worden. Bij het voetbal wordt er wekelijks een lijst met geblesseerde spelers gepubliceerd door de pers. Waarom in de hcokeysport niet? Hier ligt een mogelijkheid voor de hockeypers!!

  2. Numero uno

    Goh, wedstrijd Barca-Arsenal niet gevolgd. Volgens mij werd daar ook redelijk met zand gestrooid met betrekking tot Van Persie en Fabregas. Hoort er nu eenmaal bij…

Reageer