HIL: live kijken – Hoofdklasse Hockey Nederland

HIL: live kijken

De organisatie van de Indiase competitie heeft een YouTube kanaal waarop alle duels rechtstreeks te volgen zijn. Vandaag om 15.30 uur Nederlandse tijd vindt het eerste duel plaats in India.

De Delhi Waveriders (met Pirmin Blaak en Tim Jenniskens) en de Punjab Warriors (met Jaap Stockmann) staan in de openingswedstrijd tegen over elkaar.

Klik hier om de wedstrijd te bekijken.

Comments (7)

 1. 1e wedstrijd bijna 3/4 gespeeld, heel treurig niveau tot nu toe, jammer.

 2. Het is wel gaaf dat ze dit zo opzetten in India.
  Ik begrijp alleen niet waarom ze niet hun reguliere competitie proberen te verbeteren. De bedragen die ze nu bieden.. Ik denk dat voor hetzelfde geld spelers daar een seizoen voor spelen. Desnoods verdubbelen ze het maar dan hebben ze er een seizoen lang plezier van.

 3. Zie net dat Stockman man of the match is geworden en een cheque krijgt uitgereikt waar € 25.000 op staat.

  Ze weten de hockeyers wel te motiveren. Misschien ook maar weer eens mn stick uit het vet halen!

 4. @dwd

  Dat is 25000 rupees. Ruim 300 euro.

 5. Hockey is topsport maar ook een amateursport. De HIL is voor de spelers lucratief ( en ook voor de clubs) maar een waardeloze voorbereiding op de tweede competitiehelft. Wat als Bloemendaal straks niet presteert en de playoff´s niet haalt? Met al die dure Australiers die ze gehaald hebben? Het zou goed zijn om toernooien beter op elkaar af te stemmen. Het is te gek voor woorden dat je als Nederlandse club geen buitenlanders kan halen (verleden seizoen) omdat spelers zich een jaar willen voorbereiden bij het nationale elftal (of dat moeten van een coach). Ook zijn er in deze opzet teveel toernooien (OS, WK, EK, CT, EHL en nu dus ook de HIL).Taak voor de (internationale) bond om dit goed te regelen.

 6. @Bram

  Haha! Vandaar dat Stockman zo sip keek

 7. Haha, is toch best lekker! Maar wel wat anders dan 25000.

Leave a Reply