Aanpassingen Hockey Manager door dubbele speelronde

Sinds dinsdagmiddag zijn alle wedstrijden van afgelopen zondag doorgevoerd in het systeem en is Hockey Manager weer geopend. Iedereen kan dus weer spelen en zijn team aanpassen. Het gaat deze week alleen een beetje anders dan men gewend is. Er is namelijk een dubbele speelronde deze week wat enkele aanpassingen met zich meebrengt.

Normaal gesproken gaat het spel een half uur voor aanvang van de wedstrijden op slot. Dat zal woensdag niet gebeuren. Dat betekent dat iedereen zijn team kan aanpassen tijdens en na de wedstrijden aan de hand van de resultaten. Zondagmiddag om 14.00 uur zal het spel echter wel weer op slot gaan. Managers hebben dus deze week de mogelijkheid om extra aanpassingen te doen, dus gebruik dit voordeel!

Voorbeeld: Een manager heeft Pinoké-spits Eli Matheson in zijn team. Helaas weet hij woensdagavond niet te scoren tegen Amsterdam. Maar de Amsterdam-middenvelder Santi Freixa wel, en zelfs drie keer. De manager kan aan de hand van die statistieken Freixa inwisselen voor Matheson om zo extra punten te scoren voor zondag. Maar vergeet niet, zondag om 14.00 uur zal het spel dus wel zijn deuren sluiten.

Volgende week dinsdag worden alle scores van woensdag en zondag doorgevoerd.

Succes!

Comments (1)

  1. floppieenteun

    Spel zit op slot? Ligt dit aan mij, of is dit bewust gedaan en is het vervolgens niet gemeld op de website?

Reageer