Clubnieuws: koop waterveld De Terriërs per vierkante meter

Hockeyvereniging De Terriërs wil een waterveld en zoekt daarvoor steun per vierkante meter. Er is een speciale website gestart.

Sinds Dames 1 dit seizoen in de hoogste competitie van Nederland speelt, denkt de hockeyvereniging aan vervanging van het vertrouwde zandveld. Het doel is om nog dit jaar op een waterveld te spelen.

“Met een waterveld wordt het spel sneller, leuker om te spelen en nog leuker om naar te kijken”, meldt het bestuur van de Heiloose vereniging. Voor topsport en recreatief hockeyen is het fijn te kunnen trainen en spelen op een goed veld.

Per vierkante meter
Maar een waterveld kost geld. Men vraagt daarom vrienden en supporters om 20 euro per vierkante meter bij te dragen. In totaal moet ruim 5.000 vierkante meter worden verkocht. “70% wordt verkocht door de leden van de club en 30% wordt gekocht door sponsoren en de vrienden van de club”.

Promotie
Om de steun in goede banen te leiden en de voortgang visueel zichtbaar te maken, is een speciale waterveld -website opgericht. Wie wil steunen kan zelf kiezen hoeveel vierkante meter men wil bijdragen. De laatste donaties worden getoond en wordt een ranglijst bijgehouden welk team de meeste vierkante meters heeft binnengehaald.

 

Reageer