Derde winst op rij voor HDM

Na een moeilijke start van het seizoen is bij HDM de laatste weken het tij gaan keren. De Haagse ploeg lijkt de zoete smaak van de overwinning te pakken te hebben, want het gaat goed met de resultaten de laatste weken. “Hockeyend ging het al een tijdje lekker,” verklaarde aanvoerster Pien van Nes na de wedstrijd aan Haagse topsport, “maar nu weten we ook het net regelmatig te vinden.” Van Nes leidde met een benutte strafbal de winst in voor de Haagsen.
De eerste goal van de wedstrijd viel heel snel. Kort daarna prikte Mascha Kimman de bal het doel en stond de eindstand 0-2 op het scorebord. “De eerste helft speelden we goed en dat leverde ook twee doelpunten op. Na rust begon Kampong de druk iets op te voeren en werd het allemaal wat rommelig,“ zei Van Nes.
Door de zege is de Haagsche Delftsche Mixed nu ook Pinoké in de Hoofdklasse gepasseerd en staat het nu negende met twaalf punten. De Kampong-dames staan na twaalf wedstrijden op de zesde plek. De ploeg uit Utrecht heeft 17 punten verzameld.
Volgend weekend wacht een thuiswedstrijd tegen  Hurley. “Een zege zou zeer welkom zijn dat houdt de druk een beetje van de ketel,” aldus van Nes tegen de Haagse topsport.
Kampong – HDM 0-2
“16 Pien van Nes 0-1 strafbal
“20 Mascha Kimman 0-2 velddoelpunt

Reageer