ED: “OZ: financiën zijn een gesloten boek”

Hockeyclub Oranje Zwart heeft zijn geldzaken weer op orde. Althans dat stelt Simon van den Boomen, initiatiefnemer van het reddingsplan ‘OZ Vooruit’ en tevens de beoogde nieuwe voorzitter van de Eindhovense hoofdklasser.
“De financiële kwestie is een gesloten boek.” Daarmee is nu de weg vrij voor de voorgenomen bestuurswissel bij de hockeyclub.
Van den Boomen, die vorig jaar oktober de noodklok luidde en sindsdien officieus als preses van het interim-bestuur optrad, stelt zich verkiesbaar om het voorzitterschap over te nemen van Peter van der Horst. Hij is bereid de komende drie jaar ‘de kar te trekken’. In de Algemene Ledenvergadering van maandag 24 september mogen de leden zich hierover uitspreken.
Van den Boomen voorziet drie belangrijke thema’s waarmee hij zich de komende jaren hoofdzakelijk bezig zal houden: breedtehockey, tophockey en het nieuwe clubhuis. Hij hoopt het stokje in 2015 over te kunnen dragen. Die datum is niet lukraak gekozen. Van den Boomen hoopt dat het gezamenlijke paviljoen voor Oranje Zwart en EMHC op de Genneper Parken er uiterlijk in 2015 staat.
Bron: Eindhovens Dagblad

Reageer