Laren verlengt contracten met internationals

Larensche Mixed Hockey Club is zeer verheugd met de verlenging van de spelerscontracten van de internationals Naomi van As, Willemijn Bos, Kim Lammers en Joyce Sombroek. Ook oud-internationals Miek van Geenhuizen en Renske van Geel hebben bijgetekend.
Laren is nog in gesprek met de overige speelsters en verwacht op korte termijn nadere mededelingen te kunnen doen over de verdere samenstelling van de selectie.
Bron: Persbericht Laren

Comments (24)

 1. Mooi dat laren bij elkaar blijft.
  Op naar de Landstitel!
  Maar hoe zit het met Wieke Dijkstra? Die zal toch ook nog wel bij tekenen? En keert Smabers ooit nog terug op het hoogste nivo? Voor de bevalling zei ze nog dat ze terug zou keren in het eerste team,maar nu is het kind al een jaar en is zij nog steeds niet terug..

 2. Dus heeft ze ervoor gekozen om geen tophockey meer te spelen en speelt ze lekker in dames 2

 3. Hockeybal

  Zo Pien, Kom maar op met je commentaar! Al die onzin die je hebt lopen uitkramen..

 4. Ik ben nu toch wel eens benieuwd naar wat er waar is en niet waar is van alle financiele verhalen rond Laren..
  Ik neem niet aan dat deze dames blijven voor een paar duizend euro en wat gratis eten…

 5. dat is de kracht van laren. welke provincieclub doet dat na…

 6. zwart geld van gooische nouveau riche proleten zal je bedoelen!

 7. Goed verhaal jo. Dit is nou een post waar we wat mee kunnen! Hulde

 8. Het is Laren zeer gegund.
  Je vraagt je echter af, doch dat geldt voor het Nederlandse hockey in het algemeen, wat de waarde van de geinvesteerde euro een hockey-sponsor daadwerkelijk oplevert.
  Ik zie het in ieder geval niet, rest mij de conclusie dat behalve het Nederlands Elftal, vanaf de hoofdklasse en lager clubs afhankelijk zijn van hobbyistische geldschieters. In deze economisch slechtere tijden geen structurele inkomstenbron en ik vrees dat clubs en met name spelers over de gehele linie de komende jaren een forse stap terug zullen moeten doen.
  De vraag is of deze ontwikkeling eigenlijk wel een probleem is, daar een ieder heeft kunnen zien dat economisch goede tijden ook niet voor de noodzakelijke basis hebben gezorgd die ons Nederlands heren team tot het toonaangevende elftal van de wereld hebben gemaakt.

 9. Wat is die Pien toch een insider!

 10. Jaja dat weet je toch, ik ben overal als eerste van op de hoogte! Jij nog wat spannens erikkie?

 11. spannends

 12. mama mia

  Fijn voor het succesvolle team van Laren dat alle roddels niet waar bleken te zijn.Totaal geen leegloop in ieder geval. Zie inderdaad niets staan over Wieke Dijkstra en Julia Múller.
  Met vakantie ?
  Wat een onzin met die Pien-en allemaal ! Komkommertijd zeker ….? Lijkt me een vervelend type die Pien !

 13. Je bent zelf een een vervelend type

 14. @Pien, Nou niet gaan zeuren, je roept het over jezelf af. Doen alsof je een insider bent en een hoop onrust creeren is gewoon erg vervelend. Daarnaast de discussie proberen te winnen door veel te vaak te posten en als je niet gelijk krijgt zeggen dat andere op jou naam posten. Is gewoon erg triest. Laat dit een les zijn dat je niet zomaar doet alsof je alles weet. Kan best zeggen dat er een gerucht gaat of dat er gesproken wordt met clubs, maar nooit zeggen dat het al zeker is. Je zit er in dit geval met bijna alle speelsters naast!

 15. Jan Kaerel

  @Erik ik zou maar niet met Pien naar het casino gaan. Gaat zeker mis met haar voorspellingen.

 16. Hoe makkelijk kan het zijn om gewoon bij ‘naam’ Pien neer te zetten? Lijkt me toch ook beetje doorzichtig. Okee, iedereen weet hoe ik erover denk, nou laat mij. Moge toch duidelijk zijn hoe dit Laren in elkaar zit?

 17. @Pien, je bent een groot verliezer

 18. @Pien, je bent een verliezer

 19. fan van Pien

  Doe eens niet zo lelijk tegen Pien jongens.
  Wees blij dat we zo iemand als Pien hebben,die ons informatie uit de 1e hand verstrekt. Heb je ondertussen alweer wat nieuwe informatie voor ons Pien? Wie gaan er nog meer vertrekken? Hoe diep heeft Laren in de portomenee moeten graaien? Vragen,vragen en alleen onze vriendin Pien die hier het antwoord op weet. Houdt ons niet langer in spanning..!

 20. Kasper, henk is je tweelingbroer?
  Meer info later

 21. @Fan van Pien, informatie uit de 1e hand wat bazel je nou, ze roept van alles en nog wat en van de 12 opmerkingen was er 1 goed inderdaad heel erg uit de 1e hand

 22. @pien, fan van Pien je tweelingzus?

 23. fan van Pien

  @Joke ben je soms jaloers op onze Pien omdat zij dagelijks thee drinkt met de Laren dames en van allerlei nieuws op de hoogte is waar jij niets vanaf weet? Laat ze maar kletsen hoor Pien,kijk nog maar eens goed in je glazen bol en deel je kennis met ons!

 24. @Fan van Pien, dan drinkt ze zeker thee met wodka erin want ze slaat zulke onzin uit.

Reageer