Lieke van Wijk verlaat MOP voor Laren

Strafcornerspecialiste Lieke van Wijk speelt komend seizoen niet meer bij MOP. De verdedigster vertrekt wegens haar sportieve ambities naar Laren, zo is de op de website van de club uit Vught te lezen. Volgens het Brabants Dagblad is zij niet de enige die voor een andere club kiest. Ook Natalia Wisniewska en Sabine van den Assem zouden wellicht kunnen vertrekken.

Amsterdam MOP van Wijk Vega RU

Van Wijk zelf laat weten op MOP ‘hele leuke jaren gehad met fantastische teamgenoten en een super begeleiding’ gehad te hebben en daarnaast heeft ze veel van coach Toon Siepman geleerd.

Het Brabants Dagblad geeft aan dat ook Natalia Wisniewska dreigt te vertrekken. Mede door haar maatschappelijke carrière wil de Poolse – ondanks een nog één jaar doorlopend contract – naar Antwerp. MOP heeft nog niet besloten aan zo’n transactie mee te werken en wil pas na de laatste drie competitieduels verder praten. Verder is Sabine van den Assem benaderd door HC Den Bosch, zo meldt de Brabantse krant, waar haar zus al speelt. Ze houdt de aanbieding voorlopig nog even in beraad.

Bekijk hier alle transfers voor het seizoen 2015/2016.

Reageer