Meerdere hockeysters zetten zich in voor veiling van Spieren voor Spieren – Hoofdklasse Hockey Nederland

Meerdere hockeysters zetten zich in voor veiling van Spieren voor Spieren

Om de organisatie Spieren voor Spieren te steunen zijn hebben meerdere bekende hockeysters uit de Hoofdklasse dames zich ingezet om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Met een veiling proberen zij zoveel mogelijk geld te verzamelen.

Er zijn 20.000 kinderen in Nederland met een zeldzame spierziekte. Dat is ongeveer net zoveel als een vol voetbalstadion van AZ. Spieren voor Spieren heeft als missie om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Met partners, met sportieve acties en evenementen én met de inzet van topsport- en kind ambassadeurs wordt zoveel mogelijk geld opgehaald. Dit geld wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek, snelle diagnose, de beste behandeling en innovatieve zorg in onder andere het Spieren voor Spieren Kindercentrum van het UMC Utrecht.

Wij roepen iedereen op om in actie te komen en hun gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren.

Veiling hockeyshirts

Renee van Laarhoven (Kampong), Sascha Olderaan (Bloemendaal) en Marlena Rybacha (Oranje-Rood) bieden een gesigneerd t-shirt aan. Michelle van der Drift, spelend voor Bloemendaal, geeft een gesigneerde hockeystick weg.

Je hebt nog zeven dagen om te bieden op een van deze mooie spullen. Klik op een van je favoriete speelsters hierboven, of ga hier naar de veilingsite van Spieren voor Spieren.

Pak je kans, en biedt op een gesigneerd t-shirt van Marlena Rybacha.

Leave a Reply