MOP versterkt selectie met Poolse internationals


Natalia Wisniewska
Mop heeft haar selectie van volgend seizoen uitgebreid met twee poolse internationals. Marlena Rybacha (25-jarige middenvelder, verdediger) en Natalia Wisniewska (26-jarige voorhoede speelster) speelde het afgelopen seizoen allebei bij Union. Daarvoor speelde zij allebei jaren op het hoogste niveau, de Bundesliga, in Duitsland bij Hamburg. Tevens zijn beide dames zeer ervaren zaalhockey internationals. Afgelopen weken liepen beide dames stage bij MOP en er was van beide kanten meteen een klik. ‘Vervolgens hebben we ze een contract aangeboden voor 2 jaar. Met deze versterkingen hebben we onze selectie voor volgend seizoen bijna rond. Maar we hebben nog plek voor iemand!’

Marlena Rybacha

Comments (28)

 1. hahahahahahahahaha

 2. Wat een armoede….

 3. klinkt meer als een 1 april mop…

 4. Hoezo? Dat is toch niet zo raar???????

 5. Om de kleedkamer te stukken toch?

 6. Respectloze reacties, typerend voor het arrogante Nederlandse hockeyvolk. Alsof ze alleen in Nederland goed kunnen hockeyen.
  Lezen wat er staat mensen, Bundesliga, Union, zaalinternationals. Die kunnen heus wel wat. En als een van de betere HK coaches weet Siepman echt wel wat hij in huis haalt.

 7. Ik sluit me volledig bij Gerard aan. Ik heb zo m’n bronnen en die vertelde mij dat ze hartstikke goed zijn en super leuke meiden. Net alsof alle Polen hetzelfde zijn…..

 8. Wat een domme reacties idd, mop is een zeer reële en doortastende club. Geen domme acties, geen korte termijn politiek… Prima beleid om naast deze talentvolle ploeg internationale allure en uitstraling te plaatsen! Toekomstig top 6 ploeg… Ik hoorde ook keepersruil mop den bosch, weet iemand meer?

 9. Nee, volgens mij blijven Derks en Bosman gewoon

 10. @Gerard en Karin jullie hebben het weer over negatieve reacties, maar kom op zeg, wat voor spelers worden er nu weer gehaald… spelers uit polen die in bij union hebben gespeeld, wauw! En zelf pools zaalinternational zijn in een land waar ze net 7 meiden kunnen vinden die weten hoe ze hun stick moeten vasthouden, wauw! @domme, je bent inderdaad een beetje domme, het is lachwekkend dat je dit speelsters van internationale allure noemt!

 11. Inderdaad, toppers zijn het. Union. Precies wereldtoppers dus. Goed beleid goede club, ik denk sowieso dat MOP heel snel landskampioen wordt. Ze zijn echt geweldig daar en het Poolse dameshockey is ook heel goed. Mensen, laat u niets aanpraten…

 12. Siepman weet wat die doet. Kijk even waar die MOP nu al heeft gebracht. Heb deze meiden zien spelen en een hele goede aanvulling voor dit team dat echt voor elkaar gaat. Heel veel respect hoe ze dit bij MOP doen. Keepersruil gaat niet door. Bosman was volgens mij wel in beeld. MOP, ga zo door.

 13. @Gerrit, drink jij s’ochtends al zoveel, dat je zoveel onzin uitkraamt.

 14. Bosman gaat naar Den bosch en gaat de concurrentie aan met Koeton. Derks blijft gewoon bij mop

 15. @flip. eens Siepman is niet gek. weet echt wel wat hij doet

 16. Lachende Kabouter

  Internationals hebben áltijd iets extra’s dan clubspelers. Alleen al vanuit die gedachte is het voor vrijwel ieder team aantrekkelijk een international aan te trekken. In het kader van de club in kwestie: MOP, kan ik alleen maar zeggen dat het erg slim is. MOP heeft niet die aantrekkingskracht op absolute toppers (zowel binnenlands als buitenlands). Daarbij heeft MOP het ongeluk dat het in Vught – of all places – ligt. Weinig aantrekkingskracht op (jonge) toptalenten, dichtbij Den Bosch en in de verste verte geen Universiteit te bekennen. Dus is er eigenlijk maar één oplossing: nog aantrekkelijker worden als vereniging om voor te spelen…
  Ik wens MOP en de Poolsen een succesvol seizoen toe!

 17. F…. Poolse internationals kom op hè! Wat een onzin en wat een wanbeleid. Die zitten de doorstroom voor Nederlands talent alleen maar in de weg. Doodzonde voor de doorstroom.
  Dit doet verder Niets af aan de prestatie van afgelopen seizoen, maar dit moeten niet de speelsters zijn waar hè de komende jaren op verder wikt bouwen.

 18. Mopkenner

  Supergoede speelsters! Het belooft een mooi seizoen te worden voor Mop. Goede aanwinsten! Met Siepman en de rest van de begeleiding een top 4 ploeg in wording!

 19. we zullen zien, denzel….. (grrrr)

 20. @David
  Kom op jongetje, 1 zin zonder spelfouten. Doe je best, je kan het als je heel goed blijft opletten op school.

 21. @Gerrit, liever wat spelfouten dan de totale onzin die er uit jouw mond komt.

 22. @hidde… Bosman blijft gewoon bij MOP!

 23. Jan uit het Bos

  Deze Poolsen hebben zaalhockeyend van Nederland gewonnen. Het is niet alleszeggend maar ze kunnen dus echt wel iets!

 24. De enige reden dat MOP Polen halen is de zelfde reden dat jullie je huis laten doen door Polen.
  ZE ZIJN GOEDKOOP!
  als Mop geld had hadden ze wel iemand anders gehaald inplaats van C speelsters uit Polen hahaha laat me niet lachen.

 25. @ bruce jij hebt echt een bord voor je kop! toon siepman heeft deze dames mee laten trainen met zijn eigen team waarschijnlijk. als deze spelers niet goed genoeg waren had hij zeker geen contract aangeboden! uw reactie is goedkoop en simpel !

 26. Wie het laatst lacht, lacht het best.

 27. Thanks voor de voorzet!
  Goedkoop en simpel net zoals Polen

 28. Wat een trieste reacties zeg.. Grappig dat mensen denken dat ze het beter weten dan Toon Siepman!! We zullen zien mensen, hoor jullie nog wel praten over een jaartje!

Reageer