MOP vindt opvolger voor Toon Siepman

Karel Alferink is vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer/coach van de Dames van Hoofdklasser MOP. Hij volgt Toon Siepman op die al eerder dit seizoen liet weten te vertrekken. 

Karel Alferink assistent trainer-coach_ir_0

Alferin is momenteel trainer/coach bij de vrouwen van Push en staat daarmee eerst in de Overgangsklasse. Hij neemt als gezegd het roer over van Siepman die vijf seizoenen het vaandelteam van de Vughtse Hoofdklasser coachte . Alferink is geen onbekende voor MOP. De voormalig assistent van Siepman was zes seizoenen geleden ook al coach bij de Vughtse vrouwen.

‘We zochten een jonge ambitieuze coach die oog heeft voor de jeugd en de club goed kent. We denken met Karel de juiste man te hebben aangesteld om het team de volgende stap te laten maken. De komende tijd zullen we gebruiken om de staff voor volgend seizoen verder in te vullen’, aldus Remco van Lotringen, Commissaris Tophockey Dames 1.

Comments (3)

  1. Logische opvolger! Benieuwd hoeveel van het team er over blijft.

  2. Ben benieuwd hoe de staff verder gevuld gaat worden. Zullen wel wat speelsters weggaan. Komen er van Push mee?

  3. Verwacht geen leegloop, aanstelling is in overleg met het team geweest. Maarja als er clubs met een zak met geld komen weet je het natuurlijk nooit.

    Ben inderdaad ook heel benieuwd naar de rest vd begeleiding !

Reageer