Angus Kirkland nieuwe algemeen directeur EHF

De Ier Angus Kirkland is benoemd tot algemeen directeur van de European Hockey Federation (EHF). Hij zal op 15 oktober beginnen met zijn nieuwe baan vanuit Brussel.
Kirkland is afkomstig van de Ierse hockeybond, waar hij de afgelopen vier jaar voorzitter was. Tijdens zijn voorzitterschap was hij verantwoordelijk voor de aanleg van een gloednieuw trainingscentrum, het binnenhalen van sponsors en partnerships en het ontwikkelen van een strategisch plan om het Ierse hockey en de coaches naar een hoger niveau te tillen.
Marijke Fleuren, president van de EHF, laat weten erg verheugd te zijn met de benoeming van Kirkland: “Het is mij een genoegen om Angus welkom te heten bij de EHF. Als voorzitter van Ierse hockeybond is Angus al een belangrijk lid van de hockeyfamilie. Met zijn schat aan ervaring op hoog niveau in verschillende organisaties is hij de juiste man om de EHF te leiden door deze nieuwe fase in de onze geschiedenis en iedereen binnen de EHF ziet er naar uit om met hem samen te werken.”
Kirkland laat weten zeer blij te zijn met zijn benoeming tot algemeen directeur van de EHF: “Deze rol biedt zowel een grote kans als een uitdaging. Ik zie er enorm naar uit om de komende jaren samen te werken met alle belanghebbenden in het Europese hockey om de sport te helpen groeien en sterker te laten worden in onze regio.”
 

Reageer