Zaalhockey: Christiaan Collot d’Escury blijft thuis

Op het laatste moment is Christiaan Collot d’Escury niet afgereisd naar Leipzich. Dat laat de KNHB weten. De Amsterdamse verdediger zou kampen met een nog onbekende blessure.

Kieran Dartée vervangt Collot d’Escury  in het team van Robin Rösch.

De Nederlandse zaalmannen spelen aanstaande vrijdag om 19.45 uur hun eerste wedstrijd.

Is Dartée een goede vervanger voor Collot d’Escury? Of had u liever iemand anders gezien? Laat uw mening hieronder achter en reageer op elkaar met respect.

Edit:  Christiaan Collot d’Escury laat aan hockey.nl weten dat zijn blessure een spierscheuring is. Collot d’Escury liep de scheuring op tijdens de tweede speelronde van de Hoofdklasse indoor. In de wedstrijd tegen Den Bosch liep Matthijs Brouwer tegen het been van de international aan. ‘Het leek in eerste instantie op een ijsbeentje, dus ik heb gewoon doorgespeeld. De dag erna ben ik naar de fysio gegaan, toen was mijn been erg dik.’ 

Comments (13)

 1. Zeker een stabiele factor achterin. Ze hadden die jongen al veel eerder op moeten stellen. Hij heeft bij de interland tegen België een zeer goede indruk gemaakt!

 2. ik heb geen idee

 3. Zeker; hij heeft talent!

 4. Kan er vrij weinig van, alleen een harde push…

 5. @Speler: mmm als een harde Push al een vereiste is om international te worden… Ga toch weg man, een jongen van 19 die bij Amsterdam 1 in de zaal al 3 jaar meedoet en belangrijk is maar er weinig van kan..tuurlijk.

 6. ik had het over zijn vervanger, beetje onduidelijk!

 7. Mee eens 😉

 8. @ meeens en @speler, de vervanger , Kieran dartee speelt niet bij Amsterdam maar bij den bosch dus jullie verhalen kloppen niet, jullie kennen hem waarschijnlijk ook niet anders zouden jullie niet zeggen dat hij van amsterdam kwam !

 9. 9 reacties op een wisselspeler van Amsterdam, lekker onbelangrijk allemaal.

 10. Collot d’escury heeft een prima scoop en flats.

 11. OK Collot kennen we dus.
  Maar wie is Dartee?

 12. dat is toch de dokter van Den Bosch?

Reageer