Australisch drietal verlaat hockeyvrouwen Pinoké

Foto © Ben Haeck - www.hockeyfotografie.nl

Fiona Jonhson (foto), Nicole Arrold en Jacklyn McRae spelen volgend seizoen niet meer in Nederland. De drie verdedigers van Pinoké keren volgens Hockey.nl terug naar Australië.

Vleugelverdediger Jacklyn McRae moet van bondscoach Adam Commens, net als de Australische hockeymannen in de Hoofdklasse, een buitenlands avontuurtje aan zich voorbij laten gaan in verband met de Olympische Spelen volgend jaar.

Nicole Arrold en Fiona Johnson hebben na nog geen jaar alweer besloten om Nederland te verruilen voor hun vaderland. Johnson wilt zich gaan richten op andere zaken dan hockey nu ze niet meer bij de Australische selectie zit.

Arrold speelt nog wel voor de Hockeyroos, maar schijnt te twijfelen aan haar hockeycarrière. Mocht ze besluiten zich nog beschikbaar te stellen voor het nationale elftal, dan zal spelen in het buitenland, net als bij McRae, geen optie voor haar zijn.

Comments (1)

  1. wat hebben deze dames nu voor Pinoke betekent? wat een typisch geval van korte termijn beleid. hetzelfde bericht kunnen we verwachten vanuit de heren kant, ook daar zullen de buitenlanders in het olympische jaar weer naar hun thuisland vertrekken, Koreaantje terug, Afrikaanje terug en Aussies terug. en waar is de jeugd? die speelt inmiddels elders….

Reageer