Barry Middleton en Rik van Kan naar HGC


Rik van Kan en Barry Middleton zijn de nieuwe aanwinsten voor HGC. Spits Barry Middleton (26) speelde eerder al succesvol bij HGC. In 2009 haalde de Wassenaarse ploeg de finale van de EHL en de halve finale van de play-offs.
Rik van Kan (20) komt over van Bloemendaal waar hij weinig op speeltijd kon rekenen. Van Kan speelt deze zomer het EK met Jong Oranje.

Comments (6)

 1. Floppieenteun

  Mis, zoals zo vaak op deze site en hockey nl, het verhaal achter het vertrek van Van Kan. Was Van Kan niet tevreden bij Bloemendaal omdat hij weinig aan spelen toekomt? Ziet het bestuur of een eventuele nieuwe coach het niet in hem zitten? En waarom een aantal maanden geleden de contractverlenging? Wel opmerkelijk, verleden jaar 4 jeugdspelers brengen waarvan er een een paar wedstrijden heeft gespeeld (Vos) en een van je grootste talenten (jong-oranje) laten lopen? Moet er wel bijzeggen dat Van Kan bij Bloemendaal nooit echt z´n verwachtingen heeft kunnen waarmaken, met als dieptepunt de serie wedstrijden na z´n blessure. Wel talentvol, en een Bloemigan, populair onder de fans.

 2. het getal

  Hele goede aankoop! Kan met zijn ervaring en aanvallende kracht het verschil maken in de strijd om de playoffs. Technische aanvaller en scoort makkelijk (ook internationaal).
  Daarnaast is Middleton ook een goede aankoop.

 3. Welcome back Bazza! Great decision! And: good luck with GB in the goldrace for London 2012.

 4. HGC is zo te zien aanvallend slim bezig. Twee talenten (Rik van Kan en Hajo Meijer) samen met twee routiniers (Burrows en Middleton) voor de spitsplekken.
  Met daarnaast de twee grote talenten van Ass en Hiebendaal die zowel voor als midden kunnen spelen plus een nieuwe SC.
  Ziet er heerlijk uit.
  Knap gedaan.

 5. @het getal, jou reactie is lachwekkend. Rik ‘die er niks van’ Kan heeft afgelopen seizoen 1 goal gemaakt en de afgelopen paar 4 seizoenen 4 goals in totaal, misschien dat die op de training makkelijk scoort… Floppieteun kijkt door zijn oranje gekleure bril ook niet verder dan zijn neus lang is. Natuurlijk zijn bij v Kan de verwachtingen er nooit uitgekomen, deze jongen is altijd overdreven gehyped en je ziet niet voor niks dat al zijn leeftijdsgenoten nu al vele malen verder zijn dan hij. Is ook erg overdreven om te stellen dat hij een van de grootste talenten is van jong oranje.. het zal wel een vriendje van je zijn, maar probeer wel een beetje realistisch naar zijn kwaliteiten te kijken.

 6. @het getal, als je niet beter zou weten zou je denken dat je het over Dwyer hebt ipv van Kan.

Reageer