KNHB: BDO doneert €15.000 aan Jeugdsportfonds

Tijdens het jaarlijks KNHB Nationaal Hockeycongres van 26 januari 2013 jongstleden heeft BDO, partner KNHB, een cheque ter waarde van € 15.000 overhandigd aan de voorzitter van het Jeugdsportfonds, Kees Jansma. Na zeventien jaar beëindigt BDO medio juni 2013 het partnership met de KNHB. Als afscheidscadeau wil BDO het Jeugdsportfonds, zijnde het goede doel van de KNHB, middels dit bedrag ondersteunen.

Daan van den Broek, hoofd marketing, communicatie & sales BDO: “BDO vindt sport een belangrijke pijler in de ontwikkeling van kinderen en om die reden juichen we het initiatief van de KNHB, om het Jeugdsportfonds te ondersteunen, enorm toe. Door deze donatie aan het Jeugdsportfonds kunnen we ervoor zorgen dat 60 kinderen één jaar lang kunnen sporten bij een vereniging”.

Jeugdsportfonds

Het Jeugdsportfonds zet zich in om kinderen, die door het ontbreken van financiële middelen van hun ouders niet bij een (NOC*NSF erkende) sportvereniging kunnen sporten, een sportkans met inzet van haar formule. Het motto van het Jeugdsportfonds luidt: ‘Alle kinderen moeten kunnen sporten’. In november 2012 heeft de KNHB het Jeugdsportfonds gekozen als goed doel. De samenwerking tussen de KNHB en het Jeugdsportfonds loopt tot en met de Olympische Spelen in 2016 en heeft als hoogtepunt de Rabobank Hockey World Cup 2014 in Den Haag.

 

Reageer