Bloemendaal en First Dutch sluiten sponsorovereenkomst af

Bij aanvang van de tweede seizoenshelft hebben HC Bloemendaal en First Dutch een meerjarige sponsorovereenkomst gesloten voor een sportieve samenwerking in de komende jaren. First Dutch heeft zich als co-sponsor aan HC Bloemendaal verbonden en treedt toe tot business club Wings. HC Bloemendaal en First Dutch vonden elkaar in de professionaliteit, het kwaliteitsniveau en de ambitie die beide partijen sterk kenmerken.

First Dutch is één van de grootste onafhankelijke corporate finance en investment banking boutiques is Nederland. De dienstverlening van First Dutch richt zich op het adviseren en ondersteunen bij koop- en verkooptransacties (transaction services), alsmede het analyseren, structureren en oplossen van financiële vraagstukken (consultancy).

Gina van der Werf, partner en mede-eigenaar van First Dutch: “Met onze jonge en gedreven groep professionals voelen wij ons sterk verbonden met het topsportklimaat van HC Bloemendaal. Daarom zijn wij erg blij om via deze sponsoring op een informele en sportieve manier kennis te maken met het netwerk van de club. We zijn met z’n twintigen een hechte club met een hands-on mentaliteit. De betrokkenheid is groot, dat kenmerkt ons en hard werken trouwens ook.”

Bron: Persbericht Bloemendaal

Reageer