Brabo sticks voor een prikkie

sticks

Deze week heeft Hockeydirect weer een fantastische aanbieding. Waarom wachten op het nieuwe seizoen als je nu al een nieuwe stick kan aanschaffen voor een prikkie. De Brabo sticks, het stickmerk van onder meer internationals Maartje Paumen en Jaap Stockmann, gaan nu voor een fijn prijsje over de toonbank. De hockeysticks van Brabo kun je nu inslaan met 40% korting op het gehele assortiment. Klik hier om gelijk naar de aanbieding te gaan.

Twijfel je of het wel een geschikte stick voor jou is? Schroom dan niet om contact op te nemen met de hulpvaardige helpdesk van Hockeydirect.

Hockeydirect.nl is dé webshop voor hockeyend Nederland. Hier vind je niet alleen de materialen, maar de specialisten bij Hockeydirect.nl kunnen ook uitstekend advies geven over deze producten. Wil je op de hoogte blijven van alle exclusieve acties van HockeyDirect, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt direct een kortingscode in je mail waarmee je tien procent extra korting krijgt, ook op de weekspecial. https://www.hockeydirect.nl/nieuwsbrief.

Comments (1)

  1. Nog even en je krijgt geld toe als om mee te spelen.

Reageer