Clubnieuws: Jan Willem Lokerman gaat bestuur Kampong versterken

Jan Willem Lokerman is toegetreden tot het bestuur van Kampong Hockey. Hij gaat de functie Sponsoring en Communicatie bekleden. Deze functie bestond niet eerder binnen het bestuur van Kampong Hockey. Op de ALV van 30 januari 2013 hebben de leden Jan Willem Lokerman per direct benoemd.

Jan Willem Lokerman (1956) heeft schat aan ervaring op het gebied van sportsponsoring. Met zijn bedrijven Sponsoring adviesbureau GLP en Lokerman Sponsoring en Marketing is hij adviseur geweest voor o.a. Philips, Mercedes, NUON, verschillende financiële instellingen en sportbonden. Hij schreef meerdere boeken over sponsoring zoals Sponsoring als communicatieinstrument. Sinds 2004 werkt Lokerman als zelfstandig ondernemer voor Lokerman Marketing & Sponsoring. Voor zijn carrière in sponsoring was Lokerman professioneel hockeycoach bij onder meer Victoria Dames 1, Wageningen Heren 1 en bij Jongens A van district ZuidHolland

en opleider voor de KNHB. In zijn jeugd is Lokerman actief op Kampong als voetballer, hockeyer en als voorzitter van het hockey jeugdbestuur.

Voorziter Kees Roovers: “Lokerman is door zijn enorme ervaring met sportsponsoring een grote aanwinst voor Kampong Hockey. Hij krijgt onder meer bij de realisatie van het nieuwe clubhuis in combinatie met het Nationaal Hockey Centrum een belangrijke rol. Het is natuurlijk helemaal mooi dat hij een Kampongverleden heeft.”

Het bestuur van Kampong Hockey bestaat nu uit:

Voorzitter: Kees Roovers, Tophockey: Martin van Nierop

Secretaris: JeanPaul Bolhaar

Breedtesport: Lodewijk de Wijkerslooth

Penningmeester: Job Vercauteren

Tophockey: Martin van Nierop

Sponsoring en Communicatie: Jan Willem Lokerman

 

Reageer