Clubnieuws: Pinoké zet jeugd in voor verbetering velden

Ook Pinoké gaat aan de slag met haar kunstgrasvelden. Ze zijn volgens de club aan vervanging toe en sommige kunnen we een opknapbeurt gebruiken. Zoals het er nu uitziet zullen de velden die direct voor het clubhuis liggen aankomende zomer vervangen worden. De twee andere velden krijgen nog een extra onderhoudsbeurt, maar ook die zullen binnen afzienbare tijd vervangen moeten worden, meldt de club.

Dat is natuurlijk een behoorlijk kostenplaatje en daarvoor hebben de Steekneuzen iets bedacht. Er is de komende periode een aantal acties om geld in te zamelen en één daarvan is Munten voor Punten. 

“Munten voor Punten is een (persoonlijke) sponsoractie. Alle CDEF- jeugdteams worden uitgedaagd om ouders, ooms en tantes, opa’s en oma’s, neven en nichten te vinden, die bereid zijn de door hen te behalen wedstrijd- en doelpunten uit de tweede competitiehelft te willen sponsoren.

 De actie start op 2 maart a.s., maar daarna kan ieder natuurlijk nog tussentijds een sponsor aanbrengen. Aan het einde van het seizoen (medio mei) zal het totaal aan behaalde punten bekend zijn en kan iedereen bij zijn of haar persoonlijke sponsoren, de door hen toegezegde bijdrage, gaan incasseren.”

Reageer