Clubnieuws: Rotterdam biedt hardlooptraining aan

Loop jij in november de marathon van New York? Of gaan jouw hardloopambities niet verder dan de tien kilometer? Hockey Club Rotterdam biedt vanaf deze maand ook tweemaal per week hardlooptraining aan.

Op dinsdag 12 maart starten de looptrainingen onder leiding van de bekende Nederlandse tri-atleet Iwan Vigelandzoon. Hij is in staat om beginnende hardlopers op plezierige wijze technisch correct, veilig en blessurevrij te leren hardlopen. Er wordt getraind naar meetbare doelen: onafgebroken vijf kilometer hardlopen, een tien kilometer prestatieloop of een halve marathon op de hele marathon van New York. Voor dit laatste evenement hebben zich al vijf aspirant-deelnemers gemeld!
Bij groepstrainingen krijgt iedere deelnemer een eigen online logboek om zijn/haar trainingen en aanwijzingen in te vermelden. Ook krijgen de deelnemers adviezen over kleding, schoeisel en voeding. De looptrainingen zijn een nieuwe activiteit van HC Rotterdam. Er zijn twee trainingsavonden (dinsdag en vrijdag), maar wie slechts één keer per week wil meedoen is daar vrij in. De trainingen beginnen om 20.00 uur.

Deelname aan de hardlooptraining kost €45 per maand (twee trainingen per week) of €35 per maand (een training per week).

Stuur voor meer info en/of aanmelding een mailtje naar tico@hcrotterdam.com.

Reageer