Culinaire capriolen bij Pinoké

Komend voorjaar heeft ons horecateam een drietal speciale avonden voor je in petto. Die beloven niet alleen smakelijk, maar ook ouderwets gezellig te worden. Maar let op: vol=vol, dus reserveer tijdig je couverts via clubhuis@pinoke.nl

Vrijdag 11 maart SAY CHEESE : een avondje kaasfondue.
Je wordt ontvangen met een welkomstcocktail. Terwijl het buiten nog knap guur is dansen de vlammetjes al op tafel. De fondue wordt bereid volgend traditioneel oud-Zwitsers recept. Voor de liefhebber een must, voor de niet-kenner een absolute smaaksensatie! Prijs per persoon € 17,50 voor kaasfondue met stokbrood, sauzen, groente, salade en welkomstcocktail.

Vrijdag 15 april AUSSIE NITE: onbeperkt spare ribs eten.
Een Australische avond die gehost wordt door onze eigen Michelle, all the way from Down Under. Een avond voor échte mannen en vrouwen, met bier en spicy ribs in ruime mate. Wie durft? Prijs per persoon € 16,50 voor onbeperkt spareribs, frites en salade.

Vrijdag 13 mei WHITE SENSATION: de asperges zijn gearriveerd.
Het witte goud is binnen, dus ook bij Pinoké. En dus gaat een beetje Steekneus een avondje asperges steken, maar dan wel in de eigen hockeyvilla. Laat je verrassen door Maitre Patrick met een overheerlijk 3-gangen diner voor de echte liefhebber. Prijs per persoon € 21,50 (kinderen € 15,00)

Reserveren is noodzakelijk en kan alleen via clubhuis@pinoke.nl, alwaar u tevens kunt aangeven met hoeveel personen (en welke avond) u wilt komen. Voor diegenen met speciale dieetwensen zullen wij uiteraard voor een passend alternatief zorg dragen. Geef dat dan wel bij de reservering op! Wist u trouwens dat u via dit mailadres altijd uw reserveringen kunt plaatsen?

Aanvang van alle avonden 20.00 uur. Vol=vol en er zijn slechts 120 plaatsen, dus geef je z.s.m. op via clubhuis@pinoke.nl. Je ontvangt een email ter bevestiging van uw reservering. Deze avonden zijn uiteraard ook toegankelijk voor niet-Pinokéleden, dus nodig gerust ook vrienden, collega’s en familie uit! Overige consumpties zijn niet inbegrepen, maar maak ter plekke kennis met onze prima wijnkaart.

Reageer