De nieuwe Hockey Weekly is uit

Met de hervatting van de veldhockeycompetitie is ook HOCKEY Weekly weer elke week op de hockeyclubs te vinden. In de krant vind je de vertrouwde mix van tophockey, clubnieuws, uitslagen, tips, trucs en meer.

De Hoofdklasse-hockeyers begonnen zondag met een inhaalprogramma. De dames komen deze week voor het eerst weer in actie. Rick Mathijssen, coach van de verrassend goed presterende dames van Hurley, blikt vooruit naar de tweede seizoenshelft. Heeft zijn ploeg de positieve flow weten vast te houden?

Op de clubnieuwspagina is er aandacht voor MHC Daring. De club uit Veendam werd vorige maand opgeschrikt door brandstichting. Mede door de hulp van sportclubs uit de omgeving kan Daring komende week ‘gewoon’ de competitie hervatten.

Veel hockeyers doken in de winter de zaal in. Fotograaf Koen Suyk maakte een sfeerreportage. Ondanks de mooie plaatjes, blijft de vraag waar het heen gaat met zaalhockey in Nederland. In de Hockey Tribune geven drie kenners antwoord op die vraag.

Zowel topteams als ploegen uit lagere klassen kozen niet voor de zaal, maar voor een oefenstage in het buitenland. Vanaf hun trainingslocaties in Zwitserland, Spanje en Ierland schreven ze HOCKEY Weekly over hun belevenissen op het veld en daarbuiten.

Ook in de tweede helft van het seizoen lees je in HOCKEY Weekly de beste tips en tricks. Deze week verklappen jeugdinternationals Hannah Lemmens en Macey de Ruiter het geheim van de Indian dribble.

HOCKEY Weekly 15 is vanaf donderdag gratis af te halen op alle hockeyclubs en is nu al te lezen op www.hockeyweekly.nl.

Reageer