De nieuwe Hockey Weekly is uit

In HOCKEY Weekly deze week een interview met Sophie Polkamp (foto). De geboren Groningse is openhartig over de hockeydip waarin ze belandde na het WK van afgelopen zomer.

Rotterdam maakt zich langzaam op voor de play-offs. Afgelopen zondag zag Hans Streeder echter dat zijn team nog lang niet is waar hij het wil hebben.

De dames van Den Bosch bereiden zich voor op de Eurohockey Club Champions Cup, die met Pasen in Den Bosch wordt gespeeld. De grootste tegenstander lijkt het eigen veld. Voor de start van het Europa Cup-toernooi moeten de problemen met het kunstgras zijn verholpen.

De FIH besloot eerder deze maand dat bij internationale toernooien de strafbalserie verdwijnt. Voortaan wordt een wedstrijd bij een gelijkspel beslist met shoot-outs. Jan Willem Buissant legt uit waarom hij nog nooit in een shoot-out heeft gemist.

In clubnieuws een overzicht van de leukste Paastoernooien van volgende week. Bij Terriërs in Heiloo blijkt Funkey Hockey, hockey voor de allerjongsten, een hit.

Jong Oranje-speler Bas Bovenlander laat een vette truc zien en jeugdinternational Lara Dell’Anna verklapt van wie ze haar talent heeft geërfd.

Dit en meer in HOCKEY Weekly 21. Nu online en vanaf donderdag op alle hockeyclubs in Nederland.

Reageer