De nieuwe Hockey Weekly is weer uit

In HOCKEY Weekly deze week een vooruitblik op de play-offs in de Rabo hoofdklasse bij de heren met OZ-captain Marcel Balkestein en Bloemendaal-coach Dave Smolenaars. Voor Den Bosch is het laatste kampioenschap al weer tien jaar geleden. Dit seizoen is de ploeg gedwongen zich voor te bereiden op de play-outs.

Bij de dames staat nog één speelronde op het programma, maar de meeste kaarten zijn al geschud. Er wordt nog wel gespeeld om de ereplaatsen. Voor de dames van Oranje Zwart is de vijfde plaats het hoogst haalbare resultaat.

Robert van der Horst en Bob de Voogd vertellen in HOCKEY Weekly over hun passie voor Amerikaanse sporten en vooral de NBA. Fotograaf Timme Hoyng portretteerde de twee hockeyers als spelers van de New York Knicks.

De finale van de EHL wordt volgende maand in Wassenaar gespeeld. EHL-voorzitter Jons Hensel legt uit waarom opnieuw voor Nederland is gekozen als locatie.

In clubnieuws aandacht voor de ZoJeCo. Het jeugdhockeycompetitie op zondag krijgt vanaf komend seizoen steun van de KNHB. Bij de Huizer HC werd lang uitgekeken naar het kampioenschap van heren 1 in de eerste klasse. Vorig weekend was het zover. De promotie naar de overgangsklasse moet ten goede komen aan de hele club.

Verder in HOCKEY Weekly natuurlijk weer een handige truc van Roel Bovendeert, een nieuwe Buitenland Blog, de groeten uit Delft en nog veel meer.

Reageer