De voorspellingen: Dames zondag 10 maart

Hoofdklassehockey.nl kijkt weer in de glazen bol en voorspelt de uitslagen van aanstaande zondag.

HDM – MOP

MOP dat het uistekend doet op de 6e plek moet punten gaan pakken tegen HDM om de play-offs in zicht te houden. HDM kan door middel van een overwinning uitlopen van de degradatiezone. Het zal een spannende pot worden, er staat veel op het spel voor beide teams. Lieke van Wijk zorgt er in de laatste minuut toch voor dat MOP aan het langste eind trekt: 2-3.

Amsterdam – Laren

Laren heeft een slechte start gemaakt na de winterstop. Amsterdam had het ook niet makkelijk en wist op het nippertje te winnen van Hurley. Voor Laren staat er meer op het spel dan Amsterdam. Met maar drie punten voorsprong staat laren vierde, een overwinning is dus noodzakelijk. Amsterdam kan wat rustiger aan doen en Laren laten aanvallen, met dodelijke counters van de Amsterdammers zullen ze Laren makkelijk inmaken: 5-1.

SCHC – Hurley

Hurley staat ontzettende goed te hockeyen en staan terecht op de vijfde plek. Ze kunnen het elk team moeilijk maken en dus ook SCHC. Hurley zal er alles aan doen om de 10 punten achterstand naar zeven terug te brengen. SCHC wilt zich echter zo snel mogelijk veilig stellen voor de play-offs. De Bilthovenaren zullen niet verder komen dan een gelijkspel: 3-3

Terriërs – Kampong

Terriërs thuis altijd lastig. Kampong met een keeper in vorm weet het toch lastig te maken voor de thuisploeg. Kampong kan aansluiting vinden bij de top 4 door te winnen. Terriers staan met 4 punten eenzaam onderaan. Weten ze toch een puntje te pakken? Hoofdklassehockey.nl denkt van wel: 1-1.

Den Bosch – Pinoke

Den Bosch gaat erop en erover. De koploper kan zich nu al veilig stellen met een overwinning als Laren verliest van Amsterdam. Pinoke mist hun topspits Vega, maar met Beckie Herbert weten ze toch nog te scoren: 6-1.

Nijmegen – Oranje Zwart

Met een overwinning weet Nijmegen uit te lopen op de directe degradatie plek. De Eindhovenaren kunnen met een overwinning aansluiten bij de middenmoot. Zal Nijmegen verloor nipt van MOP afgelopen zondag en Oranje Zwart verloor nipt van Den Bosch, het zal dus een spannende wedstrijd worden maar eindigen in een overwinning voor OZ: 2-3.

Reageer