Deetlefs derde Zuid Afrikaanse aanwinst voor Pinoké

Na Shelly Russel en Pietie Coetzee speelt ook international Lisa-Marie Deetlefs volgend seizoen voor de hockeysters van Pinoké.

De 24-jarige Zuid Afrikaanse verdedigster is een zeer gedreven speelster. Haar stabiliteit en internationale ervaring zijn een goede aanvulling voor het ambitieuze damesteam van Pinoké.

Comments (16)

 1. De derde speelster van Pinoke- Cape Town! Blijkt toch een goede investering van Pinoke te zijn geweest; dat opleidingscentrum in Kaapstad.

 2. Sta je dan met je goede jeugdopleiding; de derde aankoop in een week. Weet ondertussen niet meer waar wij (trainer/coaches) het allemaal voor doen in Nederland. Onze spelers zijn al snel als zwak bestempeld en de buitenlanders komen maar ingevlogen.

  Bij Ajax leiden ze ook op en kun je naar verloop van tijd nog een centje verdienen aan de opgeleide speler. In het hockey is elke investering in een team alleen rendementvol voor die ene speler die wellicht Hoofdklasse gaat spelen. Verder weggegooid geld die opleidingen. Laten we gewoon lekker inkopen doen.

 3. Het schijnt dat Pinoke zijn thuiswedstrijden afwerkt in Cape Town

 4. Gerucht gaat dat ze in het Bos al spreken over Pinocape Town.

 5. hockey14

  Le Roi
  best een leuke grap hoor

 6. Pinocape town, hahaha!
  Het is een enorme genante vertoning waar Pinocape mee bezig is. Die Deetlefs was dit jaar zelfs voor de overgangs klasse bij hic geen toegevoegde waarde. Jong oranje wint vandaag niet voor niets met 3-1 van die selectie afrikanen..

 7. Schijnt dat Nelson Mandela manager word van Pinoke Cape Town

 8. Iedereen praat over ervaring, maar als je niet kan hockeyen heb ik er geen zin in om naar te kijken. De invasie van Zuid-Afrikanen is niet te stuiten en het niveau van de Hoofdklasse daalt met de week.

  Bij Kampong komt ook de derde keus van Toon Siepman bij MOP. Kan iemand mij nu vertellen wat de Zuid-Afrikanen extra brengen in de Hoofdklasse?

 9. Neem volgend jaar je vuvuzela mee naar Pinoke Cape Town

 10. De angst regeerd bij een aantal clubs. Kampong zelfde verhaal inderdaad. Die hebben een geweldige jeugd, zie bijvoorbeeld; Mirte jansen, Leurink, Floor Plokker, Roos drost et etc. Onze Nederlandse jeugd is beter dan 90% van de Afrikanen.

 11. helemaal eens met bovenstaande reacties, wat een treurig beleid, onbegrijpelijk. en dan ook nog van die tweederangs speelsters uit een land waar nauwelijks goede hockeyers rondlopen. pinoke doet het toch altijd zo goed in de jeugd? ik zie het nergens terug, noem mij de beste pinoke’er ooit, dames of heren, ik ken er geen 1!!

 12. Pinoke doet het sinds 3, 4 jaar geweldig bij de jongenslijn. De dameslijn loopt achter. Ma1 4e in de topklasse. Niet reeel dus om door te stromen naar de hoofdklasse. Daarchter komt MB1 met play-offs en nog meer goede lichtingen. Nog even geduld dus voor de doorstroom aub.

 13. Lang leve Pinoke Cape Town

 14. inderdaad nog even geduld
  overigens : oa olmer meijer, lotte bant, kiki collot d’escurry, kitty van male, bas bovenlander, erwin kruisbrink komen uit jeugopleiding pinoke (en zijn daar ook daadwerkelijk begonnnen met hockey; nooit van gehoord ? beter opletten)
  verder hoef je maar even de ranglijsten jeugd op te slaan om te zien dat het wel snor zit met jeugd van pinoke ! (resultaat van jarenlang hard werken; en dat met alle concurentie om de hoek!)
  we zullen wel zien waar pinoke eindigt volgend jaar
  Tot slot: Cape town: geweldige stad: Pinocape it is. Verder: geen stijl natuurlijk: individuele spelers afkraken: iedereen doet zijn best.

 15. Even ter ondersteuning: je doet het pas goed met je jeugd als ze doorstromen in H1 of D1 (op elk niveau dan ook) van je eigen club. Zo niet, moet elke (ook topclub) kritisch blijven op de eigen jeugdopleiding.

  Ik zie overigens niet dat er mensen worden afgekraakt. En het spijt me; maar als je nationaal team verliest van ons Jong Oranje; dan moet je als bestuur toch wel even achter de oren krabben. En dan is je best doen niet goed genoeg.

 16. Er komt nog een geweldig talent uit de jeugd: Erwin Kruisbrink let op hem!

Reageer