Den Bosch ten koste van Laren naar ECCC-finale

Foto © Gerrit van Keulen

De hockeysters van Den Bosch hebben zich vrijdagavond ten koste van Laren geplaatst voor de finale van de ECCC. In een regenachtig Wassenaar was het wederom Maartje Paumen die, net als vorige week in de finale om het landskampioenschap, de winnende tegen Laren maakte. In de 22e minuut benutte de Oranje-international een strafbal en maakte daarmee het enige doelpunt van de wedstrijd.

Den Bosch staat aanstaande zondag om 13.00 uur in de finale tegen het Engelse Leicester. Die wedstrijd is live te volgen via de website van de EHL. Laren speelt zaterdag om 16.30 uur de troostfinale tegen de kersverse Engelse kampioen Slough, dat vrijdag na shoot-outs met 3-1 van Leicester verloor.

Comments (7)

 1. Ik zou gewoon zeggen tegen laren. gooi er nog een paar tonnetjes er tegen aan. misschien lukt het een keer, om dan wel die hele dure beker binnen te halen.

 2. Wat een zielige opmerking, slaat natuurlijk helemaal nergens op. Je kan verliezen van Den Bosch dat is de laatste jaren wel gebleken en dan verlies je met 1-0 door een strafbal, dus had waarschijnlijk met een beetje geluk ook andersom kunnen zijn, Den Bosch gefeliciteerd heel knap.

 3. @tijs, doet wel pijn in het gooi dus. ff langs gaan bij oom dagelbert Jiskoot

 4. @ de haas

  we moeten je domheid maar niet kwalijk nemen, maar laten we maar ophouden want discuseren met jou blijkt een vrij kansloze missie, laten we hopen dat je het leeftijd is en dat je niet echt oliedom bent.

 5. @ de haas

  Als jij weet dat het zo,n pijn doet in het Gooi maak jezelf dan even bekend is wel zo makkelijk praten

 6. Tijs hoezo zeg jij dat de haas dom is? Moet jij nodig zeggen met je discuseren

  Het is discussiëren.

  Den Bosch heeft weer terecht gewonnen en dat zal de aankomende jaren weer zo zijn.

  Ga lekker janken daar in het gooi.

 7. @fleur

  Hele sterke reactie kind

Reageer