Nolte en Dikmoet naar Bloemendaal-dames

Jorge Nolte wordt de nieuwe trainer/coach van de hockeysters van Bloemendaal, dat meldt Hockey.nl. Nolte, die overkomt van de mannen van Qui Vive, neemt het stokje over van de naar HGC vertrekkende Jan Jorn van ’t Land. Nolte combineert zijn functie als coach met het technisch directeurschap bij Qui Vive.

Onder Van ’t Land haalden de dames van Bloemendaal meerdere seizoenen de play-offs, waaronder dit jaar tegen Nijmegen. Er werd weliswaar verloren wat betekent dat de Oranjehemden sowieso nog een jaar in de Overgangsklasse spelen.

Naast Nolte in de dug-out neemt Franklin Dikmoet plaats als assistent-coach. Zijn functie als trainer/coach bij de dames van Aeolus wordt zo goed als zeker opgeheven door de opheffing van de Rotterdamse club en zoekt de 68-jarige coach zijn heil dus in Bloemendaal.

Comments (2)

  1. Perspectief

    Wat een ideale wereld! Je hoeft tegenwoordig niks meer te kunnen om weer elders aan de slag te kunnen.

  2. Beste Perspectief !,

    je hoeft niet goed te zijn in alles, maar het is de kunst om het spel over te kunnen dragen aan diegenen die het nodig hebben !!!!
    Als ik jou was ” Perspectief” zou ik maar snel in de rij gaan staan, dan kan je er nog iets van leren, i.p.v. zo’n zielige negatieve reactie.
    Misschien heb je dan nog een pespectief voor de toekomst!!!!

Reageer