Een-na-laatste Hockey Weekly uit

In HOCKEY Weekly deze week uitgebreid aandacht voor de play-offs in de hoofdklasse en overgangsklasse. Amsterdam is nog één overwinning verwijderd van de eerste landstitel sinds 2004. De nieuwe lichting spelers bij Amsterdam kan de verloren finales van 2006, 2008 en 2009 in één klap doen vergeten.

Zondag nam Rob ten Cate na de finalewedstrijd tussen Amsterdam-Bloemendaal stilletjes afscheid als scheidsrechter op het hoogste niveau. HOCKEY Weekly zocht Ten Cate na zijn laatste wedstrijd op en vroeg hem naar zijn hoogte- en dieptepunten als scheidsrechter en zijn plannen voor de komende tijd.

In de play-offs van de Duitse Bundesliga ging een scheidsrechter afgelopen week flink in de fout. Een onterecht toegekende goal betekent dat de kwartfinale wedstrijd tussen Rot-Weiss Köln en Berlijn over moet worden gespeeld. In HOCKEY Weekly vertelt Robbert Kemperman dat het niet de eerste keer is dat dit Köln overkomt.

Verder in de krant aandacht voor clubnieuws, de nieuwe look van hockeymerk Princess Sports Gear en beachhockey. Macey de Ruiter legt uit hoe je verrassend op doel kunt schieten. Dit er meer deze week in HOCKEY Weekly.

Op 9 juni komt de volgende HOCKEY Weekly uit. Dat is de laatste van dit seizoen.

Reageer