Floortje Engels van Amsterdam naar Kampong

Amsterdam Dames 1 keepster Floortje Engels (30) verdedigt
vanaf het komend seizoen het doel van Dames 1 van Kampong in Utrecht.
Engels, die tevens keepster is van het Nederlands team, speelde sinds
2005 bij AH&BC en was de afgelopen jaren aanvoerder van Dames 1.
“Floortje heeft bij Amsterdam jarenlang met Dames 1 op hoog niveau
gepresteerd. Jaar na jaar behaalde het team de play offs en in 2009
werden de Amsterdamse Dames landskampioen met Floortje in het doel,”
zegt Erik Cornelissen, voorzitter van AH&BC. “Wij wensen haar veel
succes bij haar nieuwe club, maar vooral ook in de komende maanden met
het oog op de Olympische Spelen.”
Persbericht Amsterdam

Comments (77)

 1. wie gaat er nu het doel bij Adam verdedigen?

 2. amsterdammer

  Bij MOP hebben ze er 2?

 3. @yoho, wat dacht je vd huidige keepster van kampong

 4. Myrte wordt bedankt door Martin van N voor haar kritiek.
  Ja zo doen we dat bij Kampong

 5. Weet een hele goede keepster: Niki Bosman van Mop

 6. Opvallende transfer, zeker als je bedenkt dat de keepster nou niet de allerzwakste plek was van het team. Vorig jaar deed Mirte nog mee met Nederlands Elftal.
  Wist zij af van de komst van Floortje? Komt Floortje omdat Mirte misschien weg zou gaan? Wat gaat Mirte nu doen?
  Zou een goed idee zijn voor Hoofdklassehockey (of de concurrent) om eens contact met haar op te zoeken over de gang van zaken.
  @ Peter: volgens mij zou je best eens gelijk kunnen hebben. Ik heb wel eens eerder een dergelijk bericht gehoord. Kun je iets meer uitweiden over wat je bedoelt? Wat is er precies gebeurd tussen die twee?

 7. Ik vind dit een rare situatie.. is het waar dat myrthe weggestuurd wordt vanwege commentaar op bestuur? Weet iemand hier meer van?
  Lijkt me namelijk als club vreemd als je al een goede keeper hebt om dan iemand die ouder is(waarschijnlijk dus eerder zal stoppen) aan te trekken zonder duidelijke reden..

 8. @ Redactie Hoofdklassehockey/ @Jesse Mahieu:
  Niet tijd voor een interview met het ‘slachtoffer’ in kwestie?
  Hier zit meer in dan sportieve verbetering voor de club. Ervan uitgaande dat Floortje bij Amsterdam een van de grootverdieners was als aanvoerder en zij bij Kampong waarschijnlijk alleen maar meer zou willen is het een vreemde keuze om uitgerekend de enige ‘goede/redelijke’ positie in het team te verbeteren. Myrthe is naast de beste speelster van het team overigens ook de speelster met het langste kampongverleden (vanaf MC1)

 9. kamponger

  Wat ontzettend jammer voor Myrte dat zij het zoveelste slachtoffer is van de Kampongdictatuur!!!!!! Je mond open doen is dodelijk bij Kampong. Inderdaad niet de slechtste speelster afgelopen jaar.

 10. Inderdaad een vreemde move!!! Op kampongsite een berichtje met hartelijk welkom voor Engels, met de woorden “”een duidelijke verbetering””????zo slecht deed Myrte het toch niet???, maar geen bedankje voor vele jaren trouwe dienst van Myrte????
  Is dit een trap na??

 11. nee, myrthe kwam pas in de B1 bij kampong hockeyen.. maar dan nog al wel jaren trouwe dienst en volgens mij haar sporen verdiend.. wat is er aan de hand??

 12. Zou Joyce Sombroek dan toch naar Amsterdam gaan?

 13. OP hockey.nl staat er wat meer over.

 14. @Gert,
  mirte was zo ziek van de sitauatie op Kampong vorg jaar; de verzwakking van Dames 1.
  Dat ze op de ALV de herverkeizing van Van Nierop, bestuurslid Topsport bijna heeft geblokkeerd.

 15. Het Getal

  Opvallende gang van zaken.
  Hoewel Myrthe (nu nog) duidelijk minder is dan Floortje was Myrthe zeker niet de zwakste plek afgelopen jaar. Niet lang geleden was ze nog stagespeelster van oranje, daarnaast is er met haar leeftijd nog voldoende ruimte tot groei.
  Floortje is momenteel beter, maar zal er binnen twee jaar mee stoppen en dan kan je weer opnieuw beginnen. Deze afbouwende keepster komt overigens ook niet voor niks gok ik. Had het geld dan in veldspeelsters geïnvesteerd…
  Kortom een opvallende keuze. Wachten is het nu op de verklaring van Myrthe.

 16. Kamponger 2

  En dan hoor ik Kees Rovers de voorzitter zeggen dat we weer een familie club moeten worden.
  Lukt lekker dan !!!!!!

 17. @ hans, niki bosman is niet goed genoeg om het niveau aan te kunnen van Amsterdam.
  ze doet het prima voor mop maar mist nog ervaring !

 18. @hannah, kom je pas kijken in hockeywereld. mist ervaring ??? Niki is een uitstekende kandidaat en beter dan Floortje zou stom zijn als AMD niet snel actie onderneemt voordat ze bij een andere grote club tekent

 19. Ik heb begrepen dat de huidige 2 keepster (Kimmel) en 2e keepster van Laren (veenendaal) mogen gaan strijden om de opvolging van Floor bij amsterdam.
  Verder zouden ook Holman en Groen vertrekken.

 20. Sombroek naar Amsterdam…

 21. amsterdammertje

  @jvdb veenendaal zou wel een goeie optie zijn, speelt ook in nederlands a volgens mij,nog wel erg jong. en is dan een flinke aderlating voor laren.

 22. @hans: niki is niet beter dan Floortje, lijkt me een beeNje raar om dat te zeggen. Floortje zit niet voor niets al jaren bij NL. Echter zou niki enorm kunnen groeien bij Amsterdam en trouwens kwam Joyce uit de overgangsklasse voor ze bij Laren aan de bak ging?
  Ben vooral benieuwd wat Mirte gaat doen.. zal heus geen 2e keepster gaan worden neem ik aan..
  Holman en Groen heb ik ook gelezen. Maar er waren meer geruchten: Bos van Laren naar Ams, De Blaey naar Ams of DB, C Welten van Laren naar Hurley. Wat is er allemaal waar?

 23. kamponger

  @kamponger 2, Kees Rovers mag alleen maar zeggen wat JW Maas voor hem op een briefje schrijft.Jammer want juist JW Maas heeft onze familieclub naar de knoppen geholpen!!!!!!
  Hij moest en zou de grootste club van Nedeland worden en het Ned. Hockeycentrum binnenhalen. Bravo, grote Pluim op je hoed en erelid worden maar wel een sociale puinhoop achter gelaten.FamilieclubHahahahahahahahaha.

 24. Hanskraay

  Aaaaah wat schattig dat je jullie hier je gal komen spugen! Durven jullie dat niet recht in het gezicht van de voorzitter te zeggen? Durven jullie niet naar kampong toe te gaan? Zijn jullie een beetje bang?
  Kom op he, doe lekker volwassen en bespaar ons dat zielige gezeik via internet en reageer gewoon op het topic.
  Of ben anders echt stoer en stap af op de persoon in questi en ben niet 1 of andere internet hooligan.

 25. @Hans Kraay, ken ik niet op Kampong?????? en je ziet wat er gebeurd. Myrte maakt nop de ALV kenbaar haar ongenoegen, praat daar nog een paar keer over met bestuur etc. en kan op schandalige wijze het veld ruimen.Kampong krijgt het de laatste tijd op dit forum zwaar te verduren. Weet dat vele geprobeerd hebben met diverse mensen te praten over heel veel dingen maar je prikt niet meer door de ons kent ons cultuur .Ben ruim in de 40 dus redelijk volwassen, heb geen blaasproblemen dus geen zeikerd, ben geen internet hooligan, heb vaak een gesprek gehad op Kampong maar kom er al 2 jaar niet meer vanwege de cultuur. Helaas moet je anoniem je gal spuwen omdat mijn kinderen er nog spelen.Jammer, het was ooit een bolwerk van gezelligheid, nu alleen als je binnen de structuur past van meeslijmen en elleboogtechnieken.Dus Kraay, geef mensen de ruimte om hun hart te luchten en reageer niet zo verbeten.

 26. Hanskraay

  Haha als jij de ruimte nodig heb om hier je gal te spuwen, zou ik toch gaan twijfelen over je volwassenheid. Daarbij heb ik laatst een play-off match bezocht, waarbij het aan de gezelligheid niet ontbrak. Zou het dus maar lekker bij jezelf zoeken. Je kinderen spelen er immers nog steeds hockey, dus zal wel enigszins leuk zijn op die club.

 27. Ienemien

  Fieke Holman heeft al getekend bij pinoke voor volgend seizoen. Elsemiek Groen en Carlijn Welten hoogstwaarschijnlijk naar Hurley. Merel de Blaey naar den Bosch. Verder gaan er geruchten dat Joyce Sombroek naar A’dam gaat, maar zie op hockey.nl dat ze bij Laren blijft. Zelfde verhaal gaat over Naomi van As. Denk niet dat Miek van Geenhuizen nog naar Rotterdam gaat nu ze overgangsklasse gaan spelen.

 28. 100 procent zeker: niet Sombroek, maar Anne Veenendaal naar Amsterdam. De is kansloos bij Laren in concurrentie met Sombroek.

 29. Meekels en Verga weg bij SCHC.
  Tis druk in tranferland.

 30. Ienemien

  Roos drost naar schc!!!

 31. @ hans als je bij amsterdam gaat hockeyen zoeken ze waarschijnlijk iemand die sterker is en meer ervaring heeft met op een hoog niveau spelen! zeg niet dat niki slecht is maar dat amsterdam zoekt naar iets meer ervaring!

 32. Anna Veenendaal gaat haar coach van ned A achterna naar amsterdam. Is een zekerheidje.
  Roos Drost, blijft die niet gewoon bij Kampong?

 33. amsterdammertje

  het is annE jonguhh!!

 34. Wat een armoede een meisje dat alleen maar jeugdhockey heeft gespeelt moet de 1e keepster worden van Amsterdam, zal vast een geweldige jeugdkeepster zijn maar jeugdhockey en seniorenhockey zijn 2 totaal verschillende dingen

 35. @king, vanwaar deze conclusie? Is dat zeker dan? Weet je soms meer? En ben je dus niet objectief-:)… en dus relatie/ familie van Engels? Doe dan zelf niet zo armoedig en laat dat meisje in haar waarde….ik ben overigens een bekende van Anne

 36. Kamponger3

  @hans Kraay,
  Laat je niet verblinden omdat er eindelijk een playoff wedstrijd is gehaald.
  Kijk onder de motor kap en dan is de familieclub Kampong de nek omgedraaid door iemand die zelf amper het woord familie kent JW Maas.
  En onder het moto ik ga meer voor mijn gezin betekenen zich uit de voeten maakte richting het NOCNSF.
  En helaas weet mirte nu ook dat je beter je mond kunt houden op Kampong; helaas.

 37. @karel, nee ben geen familie van Engels maar dan nog weten we allemaal dat Engela beter is dan dit meisje. En zelfs jij weet dat er een heel groot verschil is tussen jeugdhockey en seniorenhockey. Het is dus een heel groot risico wat je neemt als toplui

 38. Topclub

 39. Anne is een groot talent, maar kan inderdaad de komende jaren toch niet in het eerste spelen als ze bij laren blijft(Sombroek onbetwiste nummer 1 van Laren en NL). Wel apart dat A’dam voor haar kiest en niet voor een iets meer ervaren keepster.

 40. @Erik is het al zeker dat Anne naar amsterdam gaat dan?

 41. ja, is zeker, net zoals roos drost naar schc gaat en marlies verbruggen naar oz.

 42. Nou dan kan die bolle van Nierop zelf een rokje aangaan doen.

 43. De kritiek op het “slecht” functioneren van J.W. Maas is VOLLEDIG onjuist !!! Als voormalig manager van Heren I is het JUIST J.W. Maas en zijn staf die Kampong naar een hoger plan heeft gebracht. De gang van zaken rond Mirte staat voor 100% los van de verrichtingen van J.W. Maas bij Kampong. Normaal gesproken reageer ik niet op reacties van derden, maar er zijn grenzen en in het bijzonder wanneer deze zo PERTINENT onjuist en kwalijk zijn als hierboven gesteld. Een “insider”

 44. @Hugo,
  zit jij niet in de Commissie Topsport.
  Dus ook in de staf.
  Veeg maar lekker door op het JW pad.

 45. @Hugo kijk dit bedoelen we nu !!!!!!vriendjes van vriendjes van vriendjes die elkaar de bal toeschui8ven en elkaar de hand boven het hoofd houden.OOK PERTINENT!!!!

 46. Beste Hugo,
  als insider kun jij als geen ander op de stellingen die hier de afgelopen periode zijn benoemd met juist en onjuist beantwoorden.
  Doe je mee?
  Jan Willem Maas heeft zijn voorzitterschap bij Kampong opgezegd agv privezaken.
  Jan Willem Maas is kort daarna toegetreden tot het NOCNSF.
  Bestuurslid van Topsport is op ALV bijna weggestemd op initiatief van Speelters Kampong D1.
  Bestuurslid Topsport heeft zonder toestemming penningmeester uitgaven gedaan.
  De dame in kwestie is afgetreden na bovengenoemd incident.
  De hoofdsponsor heeft bij moeten storten ivm tekorten funktioneren van bestuurslid Topsport.
  De opvolger is al aan het werk zonder kandidaten uit de club.
  Invulling van commissies en bestuursleden vind altijd via via plaatst op Kampong
  Hugo dank voor je medewerking.

 47. @Hugo, wat die je uberhaupt bij Kampong als Lid van Verdienste van Gooische? vervolgens nog een uitstap naar Victoria en nu weer de vreselijke ongezellige omni-vereniging Kampong, waar ben je over een paar jaar te bewonderen

 48. Lachende Kabouter

  Ho stop. Dit gaat te ver. Ik ken Hugo alleen maar als iemand die écht het beste met zijn teams voor heeft. Het is te makkelijk hem af te vallen op deze ene reactie.
  Stick, Hugo maakt toch zelf wel uit waar hij zijn vrije tijd doorbrengt. Er zijn spelers/speelsters die in hun korte carriere veel meer clubs hebben gezien dan Hugo als manager.
  Kampong, uit jouw vragen aan Hugo blijkt nogmaals wat voor (bijna) onmogelijk karwei het is een (omni)vereniging als Kampong te leiden. Dat er fouten zijn gemaakt zal ik niet ontkennen. Zo erg als bij HCR zal het gelukkig nooit worden. Misschien zou je deze vragen eens tijdens de ALV kunnen stellen. Of een open brief/vraag in het Stickweb. Maak je gelijk de rest van de vereniging wakker en kan een bestuur niet meer om je heen.

 49. @lachende kabouter,dat mag hij zeker uitmaken, maar het is lachwekkend als je in bussum woont en de manager bent van Victoria, een manager is bijna altijd een clubman en niet iemand die iedere paar jaar ergens komt aanwaaien.

 50. Amici,ik heb UITSLUITEND gereageerd op de ONJUISTE kritiek ten aanzien van J.W. Maas. Niets meer en niets minder !!
  Over de overige, naar voren gebrachte zaken, c.q. vragen verwijs ik een ieder naar de ALV alwaar al deze vragen beantwoord kunnen worden.
  Ben overigens eerst op 4 maart jl door het huidige Bestuur gevraagd zitting te nemen in de Topsport Cie.
  Stick, in ieder geval positief dat jij vraagt waar ik over een paar jaar te bewonderen ben.
  Over een periode van 50 jaar; van 1964 tot heden Gooische, van 2000 tot 2004 Victoria en van 2004 tot heden Kampong. Drie clubs over een periode van 50 jaar !!

 51. @hugo, ja is toch raar lijkt me 3 clubs je bent geen groot hockeyer dus hoe kom je aan 3 clubs? en hoe kan je nu 2 clubs hebben gooische en Kampong?

 52. Lachende Kabouter

  @Stick, absoluut niet met je eens. Coaches komen van heinde en verre. Managers ook. Veel managers – zeker op hoofdklasse niveau – worden gevraagd. En zeker als je goed bent in wat je doet (en iets ruimer in je vrije tijd zit). Het zijn van manager van een tophockeyteam is een kleine fulltime baan. En laat Hugo in dat managen gewoon heel erg goed zijn…
  Er zijn meerdere managers op topniveau die ‘ver’ moeten reizen voor hun team.
  Als dit een persoonlijke vete tegen Hugo is, vecht dat dan lekker elders uit. Je weet waar hij lid is. Zoek hem daar op en klaar. Hugo is, in tegenstelling tot vele anderen, voor vele manieren vatbaar.

 53. @lachende kabouter, veel managers zijn gewoon lid van de club waar ze manager van zijn ennzijn dus clubmensen ook al omdat de manager niet betaald word en het dus doet omdat hij het leuk vind en hart voor zijn club heeft.
  Heeft dus allemaal niets met een persoonlijke vete te maken

 54. @hugo,
  Jammer dat je het bekende Kampong antwoord geeft; zie je op de ALV.
  Misschien kun je nog wel even toelichten hoe jullie in de commissie topsport tot het besluit zijn gekomen om Mirte de wacht aan te zeggen.
  Per slot van rekening ben je daar wel verantwoordelijk voor.

 55. oud kamponger

  @Hugo,we mogen JW Maas dankbaar zijn dat hij Kampong uit een financieel debacle gered heeft met hulp van vele anderen.Maar zijn persoonlijke ambitie om altijd zijn zin door te drijven heeft de club vele vrijwilligers gekost en de sfeer van gemoedelijke familieclub(hoe groot hij ook was)verpest en veranderd in een multi national met weinig eerbied voor menselijke gevoelens.Maar als je bij het groepje jaknikkers hoort zul je daar de ogen wel voor sluiten.

 56. Kampong2

  ALs we nou eens de BBQ ombouwen tot vragenuurtje.
  Dan komen er denk ik wel een boel mensen ipv afmeldingen.
  En het voorbeeld van Mirte laat zien hoe Kampong tegenwoordig is. Kun je beter krijgen, dan wegdoen en vervangen.
  De echte kampongers spelen inmiddels overal behalve op kampong.

 57. Kamponger.

  Ho, ho, vergeet Bruno van de Bosch niet!! MIsschien niet de beste hockeyer van H1 maar wel van af de jeugd bij Kampong.

 58. Stick, toendertijd in 2000 GEVRAAGD door het Bestuur van Victoria om manager te worden. In 2004 GEVRAAGD door het Bestuur van Kampong om manager te worden.Soms meldt NIEMAND zich binnen een club om manager te worden vanwege o.a. de vele ONBETAALDE uren, vandaar !!!!
  Sinds mijn 19e levensjaar lid van Gooische en vele functies vervuld met als “beloning” LvV.
  1 opmerking is TERECHT, ik ben nooit een groot hockeyer geweest, ook nooit beweerd, maar een club heeft niet ALLEEN spelers(sters) nodig maar ook mensen die het hen mogelijk maken om te spelen.
  Oud Kamponger; jouw opmerking over het zijn van een jaknikker is ronduit beledigend en toont dat jij mij TOTAAL niet kent. Men kan veel dingen over mij zeggen maar daar hoort o.a. het woord jaknikker PERTINENT niet bij.

 59. @hugo
  kun je mijn vraag nog wel beantwoorden.

 60. @ Hugo, maar waarom word je als Gooische man manager van eerst Victoria en daarna van Kampong? Dat zijn dan toch clubs waar je niks meehebt? je bent gevraagd dat zal zeker je ego gestreeld hebben, maar het komt op mij als buitenstaander zo raar over, je zegt het zelf al bij beide clubs stonden misschien de kandidaten niet te dringen maar jij was van beide clubs geen lid wat is je gevoel er dan bij.

 61. Lachende Kabouter

  Stick doe eens niet zo raar. Zoals reeds aangegeven, er zijn veel meer managers die uit liefde voor het hockeyspel én de match met een bepaald team, manager van een andere club worden.
  Daarbij, wat is het verschil tussen manager worden van het NED XI en van verschillende verenigingen? Beide kunnen buitenstaanders zijn.
  Verder, als je kijkt naar het amateuristisch geklooi van vele clubmanagers dan kan je het verenigingen niet kwalijk nemen dat ze voor iemand anders kiezen.
  @Hugo, mijn support heb je. Je bent een anonieme ‘stick’ natuurlijk op geen enkele wijze een antwoord verschuldigd. Wie denkt hij wel niet die hij is…

 62. @lachende kabouter, blijf ff normaal ademen. Het is geen kritiek of verwijt het is verbazing dat je manager word van een club waar je niets mee hebt.Overal het algemeen zijn managers mensen Vd club is ook niet meer dan logisch omdat het een onbetaalde job is. De vergelijking tussen clubmanager en manager van het Ned elftal slaat nergens op .

 63. Stick, nog 1 keer !! Gedurende een groot deel van mijn werkzame leven ben ik directeur geweest bij diverse bedrijven (35 jaar). Denk jij nu ECHT dat mijn ego gestreeld wordt wanneer een hockeyclub mij voor een functie vraagt?? Laat mij niet lachen . Waarom Victoria?? Zou het kunnen dat toendertijd een familielid van mij in Victoria I speelde ?? Waarom Kampong ?? Naast de deur en NA 40 jaar lid van Gooische wil je wel eens wat anders dan een deel van het “meubilair” te zijn !! Tot slot vind ik het een uitdaging en misschien wel tevens een afleiding om met spelers en staf er iets moois van te maken. Natuurlijk ook mijn “liefde” voor de hockeysport speelt mee Tevreden nu ???
  Lachende kabouter; dank voor jouw support !!

 64. @ Hugo
  ik hoop dat de discussie tussen jou en Stick beeindigd wordt; want ook ik heb je de laatste jaren vanaf de lijn gezien. En de indruk maar ook geluiden van spelers waren lovend.
  Vandaar ook dat ik zo benieuwd ben hoe jij tegen het vertrek van Mirte aankijkt.
  Als je niet wil of kan antwoorden begrijp ik dat?
  En hoop ik ook dat bij Heren 1 nog plek overblijft voor jongens die uit de jeugdopleiding komen van kampong.
  Want voor bijv. Bruno wordt het druk voorin?
  En ik denk dat er niet een fanclub voor onze Roderick wordt opgericht. En ja dit hoort bij Topsport maar voor een paar jaar geleden niet bij Kampong!

 65. @hugo, je hoeft mij niet tevreden te stellen, ik zeg dat ik het niet begrijp niks meer niks minder en je redenen vind ik niet buister sterk, blijft staan dat ik je het beste wens en succes met je job op kampong

 66. Kampong, dank voor jouw vriendelijke woorden. Vanzelfsprekend heb ik ook een mening inzake de perikelen rond Mirte maar deze ga ik natuurlijk niet geven via dit medium. Mijn suggestie is dat jij per mobiele telefoon of e-mail contact met mij opzoekt ??
  Stick; jij vraagt het hoe en waarom en daar geef ik jou antwoord op. Dat jij die redenen niet sterk vindt is jammer maar voor mij van generlei waarde.

 67. @ Hugo,
  Dank voor je input en aandacht.
  Denk en hoop dat er naar je rust en ervaring binnen Kampong geluisterd wordt.
  Want de angst bij veel mensen van Kampong is dat de menselijke maat uit oog wordt verloren.
  En er zijn teveel signalen die op die richting wijzen en niet alleen dit jaar!

 68. Frank, kampongvolger

  “De meeste Kampongers spelen inmiddels bij een andere club???!!!”
  Haha vaak lees je op dit forum halve meningen die niet kloppen, maar moeilijk te controleren/weerleggen zijn. Maar nu ook feitelijk onjuistheden??
  In de huidige selectie hebben
  – Quirijn Caspers (aanvoerder, nooit andere club)
  – Constantijn Jonker (topscorer, nooit andere club)
  – Bruno vd Bosch (basisspeler, nooit andere club)
  – Daan Dullemijer (basisspeler, nooit andere club)
  – Lukas Siebenga (basisspeler, vanaf JC1)
  – Floris de Ridder (basisspeler, vanaf JB1, met uitstapje Bloemendaal)
  allemaal een Kampongverleden
  Dan hebben we het nog geeneens over Jelle Wiersma (tweede keeper) en Bram Weers, Bob Looij die geen dragende speler zijn maar allemaal dit jaar hun minuten en goals hebben gemaakt.
  En daarmee playoffs halen… niet slecht
  Kortom een hele domme opmerking.
  Stelling:
  In heel de hoofdklasse was er dit jaar (by far) geen een team, dat:
  – meer spelers in de selectie had die uit eigen jeugd komen (tenminste JB1)
  – meer spelers in de basisopstelling had die uit eigen jeugd komen

 69. @frank,
  volgens mij zijn caspers en jonker de oudste met 24 jaar.
  Dan heb je per leeftijd 15 spelers x 6 jaar(vanaf 18) = 90 spelers
  dan heb je het over 90- 6= 83 elders.
  Dus zo raar is de stelling niet over elders spelen.

 70. het Getal

  90 – 6 = 83 haha
  Peter ben jij misschien Ferry van Bruggen?

 71. Peter kan toveren met getallen..Zal hij de penningmeester van SCHC zijn?

 72. @kampongvolger, volgens mij komt Caspers ergens anders vandaan,Amersfoort en Siebinga komt van Doorn.

 73. nee,
  ik ben de zoon van Frank en doe VMBO

 74. En jonker komt van Leusden.
  Bij ons komen echte clubmensen met de fiets.
  Bij Kampong uit het hele district……

 75. Tegendraads

  Pien, wat is bij ons?

 76. laren was het toch!

 77. Hugo reageert in ieder geval niet anoniem en daarom krijgt hij nu alles over zich heen… knap hoor anonieme dappere strijders!
  Groetjes
  een HDMer

Reageer