Geslaagde Titanenstrijd op Kampong

Een lumineus idee van Kampong om ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de club wedstrijden te organiseren tussen oud-dames I speelsters en het huidige dames I van Kampong. Ook bij de heren een dergelijke ‘clash gespeeld’. En dat alles onder de titel Titanenstrijd.

En een titanenstrijd werd het! Een bijna compleet Kampong Heren 1 moest het afleggen tegen de coryfeeën van weleer uit de gloriejaren van Kampong, waaronder Tom van ’t Hek, Leo Klein Gebbink enz. De afslag werd verricht door Paul Litjens die tevreden toe kon zien hoe de huidige heren van Kampong met maar liefst 9-4 werden ingemaakt.

Bij de dames leken de jonge Dames 1 speelsters met de overwinning naar het feest in het clubhuis te kunnen gaan, maar… een ‘lepe’ strafcorner van Ellen Kuipers nadat het eindsignaal al geklonken had betekende haar tweede doelpunt en het gelijkspel van 2-2. Met de hakken over de sloot weliswaar, maar de dames lieten het publiek zien nog fraaie staaltjes techniek in huis te hebben.

Ook werden alle jeugdteams die in de winter een kampioenschap behaald hadden op het hoofdveld van Kampong in het zonnetje gezet. Het was nog lang onrustig in het clubhuis van Kampong.

Reageer