Groot afscheidsfeest Wouter Raijmakers op Kampong

In het nieuwe jaar, dus met ingang van 1 januari 2011 stopt Wouter Raijmakers, tevens de manager van Kampong Dames 1, als pachter van Kampong Horeca. Wouter heeft vele jaren met veel enthousiasme de horeca op Kampong op een uitstekende manier verzorgd.

Om hem te bedanken voor al zijn enthousiasme in zijn werk en om zijn afscheid niet zomaar onopgemerkt voorbij te laten gaan, wordt voor Wouter een daverend afscheidsfeest georganiseerd. Dit feest zal uiteraard op Kampong zelf plaatsvinden op zaterdag 18 december a.s. Vanaf 20.00 uur zal het grote This is it!!!-afscheidsfeest losbarsten.
Op het feest zullen een leuke band (Lijn 7) en een bekende DJ optreden (mede mogelijk gemaakt door Heineken), zodat er uiteraard ook kan worden gedanst! Het zal één van de grootste en gezelligste feesten uit de Kampong-geschiedenis worden.

Kaartjes voor dit feest kosten € 15,00 en kunnen via de website worden besteld. De kaarten zijn te bestellen op www.wouter-thisisit.nl en voor meer informatie kan je mailen naar:
info@wouter-thisisit.nl

Comments (1)

  1. Wouter, bedankt! Er zullen weinig managers in de hoofdklasse zijn die jou qua inzet, toewijding en plichtsbesef zullen kunnen evenaren.

    Veel geluk in je verdere loopbaan/familieleven.

    Het ga je goed!

Reageer