Groot-Brittanië lijkt klaar voor de Olympische Spelen

De selectie van Groot-Brittanië heren heeft het drielandentoernooi in Santander gewonnen. Na de 3-1 overwinning op India van afgelopen zaterdag versloegen de Britten gastland Spanje maandag met 2-1.
De Britten begonnen sterk tegen Spanje en namen via doelpunten van Jonty Clark (11e minuut) en HGC’er Barry Middleton (19e minuut) al snel een 2-0 voorsprong. Pau Quemada maakte vlak voor rust nog een aansluitingstreffer, maar de Britten wisten in de tweede helft hun voorsprong te verdedigen.
Bondscoach Jason Lee van Groot-Brittanië was tevreden met de uitslag: “We startten fris en ik heb veel mooie dingen gezien. Zoals je kan verwachten deed Spanje er een schepje bovenop na de 2-0, maar we hebben de wedstrijd goed uitgespeeld en de spelers toonden veel vechtlust in de tweede helft.”
“Als je de overwinning op Nederland van laatst meetelt hebben we nu drie keer op rij gewonnen en bouwen we aan een mooi winning momentum”, aldus Lee.
Groot-Brittanië is op de Olympische Spelen ingedeeld in de poule bij Argentinië, Spanje, Pakistan, Australië en Zuid-Afrika.

Reageer