Hartgers opvolger Van Nieuwenhuyze bij hockeyers Rotterdam

Remco Hartgers is vanaf komend hockeyseizoen de nieuwe trainer/coach van Rotterdam Dames 1. Rotterdam en Hartgers zijn een samenwerking voor twee jaar overeengekomen. Hartgers wordt bij de dames van Rotterdam de opvolger van Caroline van Nieuwenhuyze.

Remco Hartgers (47) is al twintig jaar actief als trainer en coach. Vorig seizoen was hij voor een periode van zes maanden interim-trainer/coach van HGC (dames). Eerder was hij trainer van HGC (heren) en Royal Beerschot (heren). Remco was ooit speler/coach van Asvion en trainer/coach van Victoria (heren) en Klein Zwitserland (dames). Bovendien was hij bondscoach van Zimbabwe, Canada (dames) en Zwitserland (heren). Sinds eind jaren negentig is Remco Hartgers ook actief als opleider, onder meer als docent van de KNHB en als consultant voor de internationale hockeyfederatie FIH.

Voorzitter Dick van Yperen van Hockey Club Rotterdam: “Wij zijn enorm blij met Remco als de nieuwe coach voor onze dames. Met zijn brede ervaring als opleider is hij de aangewezen man om met de vele jonge en talentvolle hockeysters van Rotterdam ons Dames-1 te laten meestrijden om een topklassering in de Hoofdklasse.”

Remco Hartgers: “De wens om ooit nog eens voor Rotterdam te werken wordt hiermee werkelijkheid. Rotterdam is een
professionele vereniging met enorm veel talent uit eigen jeugd. De vereniging wil stappen maken en daar doe ik graag aan mee. Het is een ongelooflijk mooie kans en uitdaging tegelijk.”

Bron: Persbericht Rotterdam

Reageer