Hockey Academy van start bij AHC in Velp

Op de velden van de Arnhemsche Hockey Club gaat zondag 17 maart de Gogrip Academy van start. Speciaal voor hockeyspelers en -keepers die beter, sneller en fitter willen worden. Maar ook voor kinderen die op een leuke manier willen kennismaken met hockey.

De Gogrip Academy is bedoeld voor spelers van 5 tot 14 jaar. Bovendien is er een speciaal programma voor keepers van alle leeftijden, dus ook volwassenen. “Beweging en techniek zijn belangrijke onderdelen van het hockey”, aldus initiatiefnemer Martijn Verkerk. “Bij onze Academy leren we spelers en keepers dan ook beter bewegen, bijvoorbeeld door middel van loopscholing. Daarnaast leren ze de nieuwste technieken. Maar wat het allerbelangrijkst is: plezier! Onze trainingen zijn naast leerzaam vooral ook leuk.”

Gratis try-outs

Op zondag 17 en 24 maart tussen 9.00 en 13.00 kunnen belangstellenden op de velden van de Arnhemsche Hockeyclub in Velp kennismaken met de Academy. “Aan deze try-outs zijn geen kosten verbonden. Wel vragen we deelnemers om zich vooraf in te schrijven via onze site www.gogrip.nl”, aldus Verkerk, die bij meerdere overgangsklasse- en hoofdklasseclubs een succesvolle jeugdopleiding heeft opgezet.

Strippenkaart

Bevalt de kennismaking? Dan kunnen spelers en keepers vanaf zondag 7 april meedoen aan de trainingen. “Voor € 47,50 kun je een strippenkaart kopen voor vijf trainingen. Ons programma loopt tot de zomervakantie en je kunt zelf bepalen wanneer je meetraint”, licht Verkerk toe. “En hoe goed je kunt hockeyen maakt niet uit. Of je in de C1 of de E5 zit; iedereen is welkom. Ook als je (nog) niet op hockey zit. Bijvoorbeeld als je op een wachtlijst staat. Een mooie manier om te kijken of hockey een sport is voor jou!”

Reageer